tragikos-epilogos-6-meres-meta-nekri-i-27chroni-anastazia-stin-ko-ekei-vrikan-to-apsycho-kormi-tis-161192
19:49

Τραγικός επίλογος 6 μέρες μετά: Νεκρή η 27χρονη Αναστάζια στην Κω, εκεί βρήκαν το άψυχο κορμί της

Έγκλημα στην Κω: Το απόγευμα, στην περιοχή Αλυκές, εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια. Η είδηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση και θλίψη στην Κω. Η σορός της νεαρής γυναίκας βρέθηκε από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες για την εξαφάνισή της.

Έγκλημα στην Κω: Η ανακάλυψη της σορού της άτυχης κοπέλας 

Η ανακάλυψη της σορού της άτυχης κοπέλας, έγινε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα, ανάμεσα σε χόρτα. Η εθελόντρια που ήταν παρούσα στο σημείο ήταν η πρώτη που είδε τις σκληρές εικόνες και επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η 27χρονη δολοφονήθηκε, ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο πώς και το από ποιους. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικές αρχές είχαν στο μυαλό τους την υπόθεση του εγκλήματος και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς λεπτομέρειες.

Advertisement

Τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφος της 27χρονης ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση, καθώς ήταν οι δύο άνθρωποι που από την αρχή αναζητούσαν την εξαφανισμένη κοπέλα. Και οι δύο είχαν ελπίδες μόνο για ένα θαύμα, αλλά τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν την θλιβερή πραγματικότητα. Ακόμα περιμένουν να μάθουν ποιοι ευθύνονται για τον τραγικό χαμό της νεαρής γυναίκας.Να αναφέρουμε εδώ πως η 27χρονη είχε μετακινηθεί στη Κω και εργαζόταν στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί έχουν αποστείλει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης στα Εγκληματολογικά της αστυνομίας στην Αθήνα. Παρόλο που η κάρτα SIM λείπει, οι αρχές διαθέτουν τα αναγκαία μέσα για να ανακτήσουν μια συνολική εικόνα. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ανάλυση στο εργαστήριο για τη συσκευή του 32χρονου που κατασχέθηκε.

Advertisement

Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια:

Οι πρόσφατες εξελίξεις έδειχναν όλο και περισσότερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι μαρτυρίες που κατήγγειλαν ύποπτες κινήσεις τη νύχτα της δολοφονίας, οι αντιφάσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, αλλά και μια σειρά από ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Κω, δείχνουν σαφώς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για αρπαγή, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και ότι δεν έχει γνώση για τις συνθήκες που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο της 27χρονης.

Advertisement

Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα δεν έλαβε χώρα στο ισόγειο, όπως αρχικά υπέθεσαν οι αρχές . Έτσι, από τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεκίνησαν έρευνες σε συνεργασία με εθελοντές στις περιοχές γύρω από το σπίτι.

Advertisement