to-tragiko-paichnidi-tis-moiras-o-stelios-rokkos-echase-2-aderfia-mesa-se-2-chronia-stin-idia-akrivos-ilikia-217551
13:03

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Στέλιος Ρόκκος έχασε 2 αδέρφια μέσα σε 2 χρόνια στην ίδια ακριβώς ηλικία

13:03
Γιώτα Κορώνα

Δύσκολες ώρες και με βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο καθώς μέσα σε δύο χρόνια φεύγει απρόσμενα από τη ζωή και ο δεύτερος αδερφός του, Νίκος Ρόκκος.

Η μοίρα έδειξε το άσχημο της πρόσωπο για τον γνωστό τραγουδιστή καθώς το Σάββατο (30.12.2023) έχασε τον  αδερφό του. Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, είχε βγει για ψαροντούφεκο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με τα ίχνη του να αγνοούνται για αρκετές ώρες ώσπου οι Λιμενικές Αρχές εντόπισαν τον άτυχο άνδρα το ίδιο βράδυ χωρίς τις αισθήσεις του.

Advertisement

Δεύτερη φορά χτυπά την πόρτα της οικογένειας Ρόκκου, η τραγωδία. Ο Νίκος Ρόκκος είναι ο δεύτερος αδερφός του τραγουδιστή που φεύγει έτσι άδικα από τη ζωή. Τον Ιούνιο του 2021, ο Κώστας Ρόκκος σε ηλικία 50 ετών φεύγει ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Πως έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ρόκκος;

Ο 5οχρονος Νίκος Ρόκκος, το πρωί του Σαββάτου είχε πάει για ψαροντούφεκο. Είναι μία δραστηριότητα που συνήθιζε να απολαμβάνει συχνά ο αδερφός του τραγουδιστή. Ήταν το χόμπι του και θεωρούνταν σχεδόν επαγγελματίας. Ο άτυχος 50χρονος, δεν έδωσε σημεία ζωής για πολλές ώρες και αυτό ανησύχησε πολύ τους δικούς του ανθρώπους. Επομένως, η οικογένεια του Νίκου Ρόκκου κάλεσε το λιμεναρχείο.

Advertisement

Αργά το απόγευμα, άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν την βάρκα του 50χρονου, τον εξοπλισμό και τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι δύτες. Έπειτα, το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Advertisement

Ο χαμός του Κώστα Ρόκκου το 2021.

Στις 21 Ιουνίου του 2021, ο Κώστας Ρόκκος σε ηλικία 50 ετών και αυτός, χάνει τη ζωή του ξαφνικά. Ο Κώστας ήταν επιχειρηματίας στο νησί της Λήμνου. Ξαφνικά, λόγω αδιαθεσίας προσκομίζεται στο Νοσοκομείο της Λήμνου όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Ο χαμός του επιχειρηματία «έσκασε σαν βόμβα» στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, καθώς ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα γνωστός λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Κώστας, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, και στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Advertisement

Εν συνεχεία, σύμφωνα με το limnosreport.gr είχε επίσης δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα «Sea Rokkos» στον Κότσινα. Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Melody», ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Κώστας Ρόκκος

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος

Το νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με τον Διονύση Σχοινά εκδίδει ανακοίνωση πως δεν θα λειτουργήσει προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον τραγουδιστή. «Στη δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBARELLA (@barbarellaliveparty)