tsakizei-kardies-i-tragodia-nekroi-o-eggonos-nikolas-o-pappoys-nikolas-i-eggoni-eyanthia-amp-038-i-giagia-eyanthia-218365
16:52

«Τσακίζει» καρδιές η τραγωδία: Νεκροί ο εγγονός Νικόλας, ο παππούς Νικόλας, η εγγονή Ευανθία & η γιαγιά Ευανθία

16:52
Ορφέας

Η Κύπρος παραμένει σε σοκ μετά το ανείπωτο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη λίγο μετά την έναρξη του νέου έτους. Τέσσερις άνθρωποι από μια οικογένεια, ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους, έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος που συνέβη σε μια διασταύρωση.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που μόλις είχαν γιορτάσει την έναρξη του 2024, βρίσκονταν σε διαδρομή για το σπίτι τους. Τα δύο εγγόνια είχαν αναλάβει να μεταφέρουν τον παππού και τη γιαγιά πίσω στο σπίτι τους.

Advertisement

Η 27χρονη Ευανθία που οδηγούσε το όχημα είχε σταματήσει για να στρίψει δεξιά όταν το όχημα συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία.

Νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα είναι η 27χρονη οδηγός Ευανθία, ο 72χρονος παππούς της Νικόλας που ήταν συνοδηγός, η 74χρονη γιαγιά της, Ευανθία και ο 18χρονος αδερφός της, Νικόλας. Και οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους σε μια στιγμή, βυθίζοντας στη θλίψη το Λιμνάτη Λεμεσού και ολόκληρη την Κύπρο.

Advertisement

Τα τέσσερα θύματα της οικογενειακής τραγωδίας:

Η 27χρονη Ευανθία

Advertisement

Ο 18χρονος αδερφός της Ευανθίας, Νικόλας

Ο 72χρονος παππούς, Νικόλας

Η 74χρονη γιαγιά, Ευανθία

Advertisement

Το ατύχημα ακόμα διερευνάται:

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Λίγη ώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν μεταφερθεί στο νοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνόνοματες γιαγιά και εγγονή

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στα θύματα της οικογεγειακής τραγωδίας σήμερα το μεσημέρι στον Λιμνάτη. Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε.

Advertisement