vary-penthos-gia-ti-gogo-tsampa-to-sygkinitiko-antio-tis-tragoydistrias-toy-dimotikoy-tragoydioy-51861
08:08

Βαρύ πένθος για τη Γωγώ Τσαμπά: Το συγκινητικό αντίο της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού

08:08
Νίκη Μουλά

Βαρύ πένθος για τη Γωγώ Τσαμπά και τη Λαμία για την απώλεια του επιχειρηματία Βαγγέλη Τεμπέλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 60 ετών.

Πρόκειται για ένα από τα τρία παιδιά του Σπύρου Τεμπέλη, που ίδρυσε την ομώνυμη επιχείρηση εστίασης στο Γοργοπόταμο, η οποία είναι γνωστή στο Πανελλήνιο από το 1938 μέχρι σήμερα, ενώ επιχειρηματικά ήταν πολύ δραστήριος και τον αγαπούσαν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement

Ο Βαγγέλης Τεμπέλης αγαπούσε πολύ τον τόπο του και έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και Πρόεδρος της τοπικής ομάδας τη δεκαετία του ’90.

Advertisement

Advertisement

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντία, τον λατρεμένο του γιο Μανώλη και τη μητέρα του Ελένη.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα, στις 10 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Γοργοπόταμο.

Advertisement

Στο μαγαζί του έχει τραγουδήσει η Γωγώ Τσαμπά και άλλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού

Όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, μόνο έναν καλό λόγο έχουν αν πουν για τον Βαγγέλη Τεμπέλη. Μάλιστα στην επιχείρησή του έχουν τραγουδήσει όλα τα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού, όπως η Φιλιώ Πυργάκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η Χαρά Βέρρα, η Γωγώ Τσαμπά και άλλοι.

Advertisement

Η ανάρτηση της Γωγώς Τσαμπά για την απώλεια του φίλου της

Σε ανάρτησή της η Γωγώ Τσαμπά υπογραμμίζει: «Με βοηθούσε πάντα στα δύσκολα και χαιρόταν με την επιτυχία όπως ένας πραγματικός φίλος, αδερφός, πατέρας. Φίλε μου καλέ Βαγγέλη Τεμπέλη καλό παράδεισο….».