xespasma-eleonoras-meleti-i-ora-tis-krisis-tha-erthei-kai-gia-sena-53060
14:39

Ξέσπασμα Ελεονώρας Μελέτη: «Η ώρα της κρίσης θα έρθει και για σένα»

14:39
Νίκη Μουλά

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο εργασιακό μπούλινγκ, με αφορμή την απόφαση προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, τονίζοντας πως υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν στην κοινωνία μας, εκτός από την σεξουαλική παρενόχληση.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια «ξέσπασε» αναφορικά με το θέμα και δημοσίευσε ένα κείμενο από το ελληνικό #metoo, το οποίο έλεγε: «Δημιουργείται νέο τμήμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αποκλειστικά για την παρακολούθηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία».

Advertisement

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά κατά του εργασιακού μπούλινγκ

Advertisement

Πάνω από το συγκεκριμένο κείμενο, η Ελεονώρα Μελέτη υπογράμμισε «βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού και όχι μόνο, στον χώρο εργασίας. Αφήνω αυτό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπούλερ, αλλά και το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως “νταλκά” τον μπούλερ, αντιμετωπίζουν ως νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε και επειδή δεν μάσησε στα “έλα, αφού τον ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή”».

Advertisement

Ακολούθησε νέα ανάρτηση από την παρουσιάστρια, επισημαίνοντας «μετά τους βιαστές του σώματος, σειρά να πάρουν και οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας και οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι μπούλερ».

Advertisement

Ελεονώρα Μελέτη για εργασιακό μπούλινγκ

Το σχόλιο του πρώην συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη, Τάσου Τεργιάκη

Ο πρώην συνεργάτης της στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», Τάσος Τεργιάκης, την υποστήριξε, αναδημοσιεύοντας το μήνυμά της και σχολιάζοντας «η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν…Μην ανησυχείς».

Advertisement