vary-penthos-gia-ton-rompert-nte-niro-efyge-apo-ti-zoi-o-20chronos-eggonos-toy-ragizei-kardies-to-sparaktiko-antio-149255
17:39

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του – Ραγίζει καρδιές Το σπαρακτικό «αντίο»

17:39
Ορφέας

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκεται σε απόλυτο σοκ και θλίψη καθώς ο εγγονός του, Λεάντρο, έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός Λεάντρο, μόλις 20 ετών, πέθανε απροσδόκητα, προκαλώντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια. Ήταν γιος της υιοθετημένης κόρης του Ντε Νίρο, Ντρένα, η οποία τίμησε τη μνήμη του αγαπημένου της γιου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η πρωτόγνωρη είδηση αποκαλύφθηκε από τη μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, η οποία δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά μέσα, μεταφέροντας τον πόνο και τη θλίψη που βιώνει η οικογένεια Ντε Νίρο. Ο θρήνος και ο σοκ απλώθηκαν σε όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τον διάσημο ηθοποιό, καθώς οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια Ντε Νίρο σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Advertisement

Το συγκινητικό αντίο της μητέρας του:

«Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. ‘Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι» έγραψε η κόρη του στην ανάρτησή της.

Ακολουθούν φωτογραφίες και η ανάρτηση της:

Advertisement

Advertisement