sta-mayra-oli-i-poli-katerreyse-xafnika-i-39chroni-marina-i-4chroni-kori-tis-itan-dipla-tis-gia-ores-161484
22:23

Στα «μαύρα» όλη η πόλη: Κατέρρευσε ξαφνικά η 39χρονη Μαρίνα, η 4χρονη κόρη της ήταν δίπλα της για ώρες

Μαρίνα Μερτζάνη: Η είδηση του θανάτου της 39χρονης Μαρίνας Μερτζάνης στην Πάτρα προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό να μάθουμε ότι μια τόσο νεαρή γυναίκα και μάνα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.

Ακόμα πιο συγκλονιστικό ήταν το γεγονός ότι παρέμεινε νεκρή για πολλές ώρες στο σπίτι της, με την 4χρονη κόρη της να είναι δίπλα της. Όταν ο σύζυγός της, ο οποίος είναι οδηγός ταξι στο επάγγελμα, έφτασε στο σπίτι, η μικρή του κόρη του του είπε: “Η μαμά γονατίζει από το βράδυ!”. Το παιδί δεν κατανόησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Advertisement

Μαρίνα Μερτζάνη: Η 4χρονη κόρη της ήταν μαζί της

Η τραγωδία συνέβη σε ένα διαμέρισμα στην Αγυιά Πατρών, νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο σύζυγος, που είναι οδηγός ταξί και είχε επιστρέψει από μια νυχτερινή βάρδια, βρήκε την νεαρή σύζυγό του αναίσθητη στην κουζίνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και το flamis.gr, η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη είχε ήδη πεθάνει αρκετές ώρες πριν αντιληφθεί το γεγονός ο σύζυγός της. Και όλη αυτή την ώρα, η 4χρονη κόρη τους ήταν δίπλα στην νεκρή μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη.

Έρευνα στο διαμέρισμα από την αστυνομία

Μετά την είδηση, αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα και την Ασφάλεια Πατρών έφτασαν στο διαμέρισμα. Μετά από έρευνα, δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ύπαρξη αίματος στη μύτη της γυναίκας εξηγείται ως τραύμα από την πτώση. Όταν αποκαλύφθηκε το τραγικό γεγονός, ο Σύλλογος “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε και προέβη σε ενέργειες για να παράσχει υποστήριξη στον πατέρα. Η άτυχη γυναικά είχε επίσης μια άλλη κόρη, η οποία είναι 14 ετών και προέρχεται από προηγούμενο γάμο.

Advertisement

Advertisement