o-2chronos-gios-moy-pnigike-me-araka-ston-vrefonipiako-stathmo-liges-meres-meta-poy-xekinise-na-pigainei-s-amp-8217-ayton-161458
20:22

Ο 2χρονος γιος μου πνίγηκε με αρακά στον βρεφονηπιακό σταθμό λίγες μέρες μετά που ξεκίνησε να πηγαίνει σ’αυτόν

Πνιγμός 2.5χρονου Γιαννάκη : Η μητέρα του 2,5 χρονου Γιάννη, ανέφερε ένα ανείπωτα λυπηρό περιστατικό, καθώς φαίνεται ότι το παιδί πνίγηκε κατά τη διάρκεια του γεύματος του. Συγκεκριμένα, όταν έτρωγε αρακά σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

«Δεν μου άρεσε αυτός ο παιδικός σταθμός. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της δασκάλας. Την ημέρα εκείνη που πνίγηκε το παιδί μου, είχα πάρει μια φίλη μου και της έλεγα ποσο ευτυχισμένη είμαι. Έκανα 11 έτη για να αποκτήσω τον Γιάννη μου», αναφέρει η άτυχη μητέρα του.

Advertisement

Πνιγμός 2.5χρονου Γιαννάκη : Το θέμα αποκάλυψε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με την Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την υπόθεση που αφορά τον τραγικό θάνατο του 2,5 ετών Γιαννάκη, με τους γονείς του να παρίστανται στην εκπομπή και να βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία, αναζητώντας απαντήσεις για τον απρόσμενο χαμό του παιδιού τους.

Οι γονείς αποφάσισαν να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά όλων των υπευθύνων και επιπλέον κατά της Δημάρχου του Αγίου Δημητρίου, λόγω της έλλειψης άδειας λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού. Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι η δήμαρχος είχε γνώση του γεγονότος ότι ο σταθμός δεν είχε άδεια λειτουργίας, καθώς είχαν υποβληθεί πολλές καταγγελίες από άλλους γονείς.

Advertisement

Οι γονείς του Γιάννη, αντιμετωπίζοντας μια τραγική απώλεια, επιδιώκουν την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το παιδί τους πνίγηκε.Να αναφέρουμε πως το παιδί είχε λίγες μόλις μέρες ξεκινήσει να πηγαίνει στο συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό.

Advertisement

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής :

*εξώφυλλο: φωτογραφία αρχείου
Advertisement