ola-toympa-stin-ko-oi-scheseis-toy-mpagklantesianoy-me-ton-syntrofo-tis-27chronis-amp-038-ta-mystiriodi-minymata-sto-kinito-161414
17:36

Όλα τούμπα στην Κω: Οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον σύντροφο της 27χρονης & τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” σχετικά με την τραγική δολοφονία της 27χρονης Ανασταζίας από την Πολωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω ,χθες, την Κυριακή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η νεαρή γυναίκα είχε προφίλ σε ιστότοπο γνωριμιών – συνοδών.

Σταύρος Μπαλάσκας: Νέες αποκαλύψεις, αυτή τη φορά στο “okmag”

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε με το “okmag” και αναφέρθηκε στην πολύπλοκη υπόθεση. Η δολοφονία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και συζητήσεις, καθώς περιλαμβάνει πολλά ανεξιχνίαστα κομμάτια. Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναλύει τα γεγονότα και προσπαθεί να φωτίσει πτυχές της υπόθεσης που μέχρι στιγμής παραμένουν ασαφείς.

Advertisement

Ειδικότερα, ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο δράστης του εγκλήματος άφησε πίσω του πολλά στοιχεία, τα οποία το τμήμα των ανθρωποκτονιών ερευνά

εξονυχιστικά. Παράλληλα, ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία διερευνά επίσης τις σχέσεις του 32χρονου ύποπτου, ο οποίος είναι πολίτης του Μπαγκλαντές, με τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης κοπέλας.

Σε νέα κατάθεση καλείται ο σύντροφος της Αναστάζιας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, οι αρμόδιοι αστυνομικοί που αναλαμβάνουν τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει εκ νέου με τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζιας, τον Μιχαήλ, ζητώντας του να καταθέσει ξανά. Σημειώνεται ότι ήταν ο Μιχαήλ αυτός που πρώτος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την ανησυχητική εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία

Advertisement

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια με σκοπό την απόκτηση περαιτέρω διευκρινίσεων σχετικά με ορισμένα από τα μηνύματα που εντοπίστηκαν στο κινητό της Αναστάζιας, το οποίο έχει μπει στο “μικροσκόπιο”, από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Να θυμίσουμε εδώ πως η συσκευή βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του υπόπτου αλλοδαπού και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης .

Advertisement

Σταύρος Μπαλάσκας: Ακολουθούν οι δηλώσεις του

“Από την αρχή κατάλαβε η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Κω, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ο πρώτος ύποπτος, ο υπήκοος του Μπαγκλαντές προσήλθε στην υπηρεσία της Κω και εκεί αποκάλυψε τις σχέσεις του με το θύμα. Κατάλαβαν οι αστυνομικοί της Ρόδου ότι υπάρχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα και κάλεσαν το ειδικό κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών από την Αθήνα να επιληφθεί, όπου δυο εξαίρετοι αξιωματικοί ήρθαν αμέσως στο νησί. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με πολλές αντιφάσεις που έχει πέσει ο Μπαγκλαντεσιανός. Ακόμη, έχουμε να κάνουμε με συνεργούς, διότι για να μεταφερθεί το πτώμα που βρέθηκε κάτω από ένα δέντρο, χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Και έχουμε να κάνουμε με παράλληλες υποθέσεις, όπως είναι ένα site γνωριμιών – συνοδών που βρέθηκε η φωτογραφία της άτυχης κοπέλας. Οι δηλώσεις και οι καταθέσεις του Μπαγκλαντεσιανού για την πώληση ναρκωτικών, ο βιασμός της και τα αίτια του θανάτου που ιατροδικαστικά αποδεικνύεται ότι ήταν ιδιαίτερα.”

-Τι έχει δείξει η ιατροδικαστική έρευνα;

“Η πρώτη ματιά του ιατροδικαστή έδειξε στραγγαλισμό και χτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα. Από εκεί και πέρα εξελίσσονται τα πάντα και παίρνουν καταθέσεις από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών και ως το βράδυ θα έχει βγει μέρος του αποτελέσματος της αστυνομικής δουλειάς.”

Advertisement

-Εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση;

“Ερευνώνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον αρραβωνιαστικό – σύντροφο της κοπέλας και την ίδια την κοπέλα, όσον αφορά αυτά που ο ίδιος δήλωσε για την πώληση ναρκωτικών και την ανταλλαγή ναρκωτικών ή είδους. Και εξετάζεται και η συμμετοχή άλλων υπηκόων του Μπαγκλαντές, όπως ο συγκάτοικος του πρώτου υπόπτου στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας.”

-Εσείς από την πείρα σας πιστεύεται ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί άμεσα;

“Η υπόθεση δεν χαρακτηρίζεται για τα τσακάλια του ανθρωποκτονιών ως μια δύσκολη δουλειά. Είναι μια υπόθεση με πάρα πολλά στοιχεία: δαχτυλικά αποτυπώματα, τρίχες, DNA, σημάδια, αστοχίες όπως το κινητό και η τοποθέτηση του πτώματος σε ένα σημείο που θα βρισκόταν γρήγορα. Έγιναν λάθη που παραπέμπουν σε σκληρή δολοφονία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επαγγελματική.”