Advertisement
PLUS

Αξιολάτρευτος γάτος, έγινε διάσημος για το τεράστιο μέγεθος του και όλοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους!

13:57
Newsroom

Μια υπερβολικά παχουλή γάτα ήταν σε αναζήτηση του σπιτιού που θα την φιλοξενήσει για πάντα, και έσπασε με μεγάλη επιτυχία ρεκόρ στο Διαδίκτυο!

 

Advertisement

Ένα καταφύγιο ζώων δεν συνειδητοποίησε ότι είχε στα χέρια του μια διασημότητα.

Το Morris Animal Refuge είναι σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Facebook το «πρώτο καταφύγιο ζώων της Αμερικής», το οποίο ιδρύθηκε το 1874.

Advertisement

Ωστόσο, μόνο όταν κοινοποίησαν φωτογραφίες μιας ιδιαίτερης διάσωσής τους, πήρε φωτιά το διαδίκτυο.

Advertisement

 

Γνωρίστε τον BeeJay

Ο BeeJay, επίσης γνωστός ως Mr. B είναι μια 2χρονη αρσενική οικόσιτη κοντότριχη γάτα, και περιγράφεται ως «μια ΜΕΓΑΛΗ γάτα με μεγάλη καρδιά!» από τον ιστότοπο του Morris Animal Refuge.

Advertisement

 

H έκφραση «μεγάλη γάτα» γίνεται εύκολα αντιληπτή!

Το Morris Animal Refuge έγραψε για πρώτη φορά για τον Mr.Β, γράφοντας, «OMG, o μεγάλος Mr.B είναι μια παχουλή γάτα. Μπορείτε να μαντέψετε πόσο ζυγίζει; Το πιο σημαντικό, μπορείτε να  του δώσετε  ένα σπίτι; Υιοθετήστε αυτό το υπεμεγέθες χνουδωτό πακέτο γεμάτο αγάπη[…] για να βοηθήσετε αυτόν τον λυπημένο γάτο να βρει ευτυχία!»

Και το Διαδίκτυο αγάπησε τον Mr.B

Advertisement

 

Το μέγεθος του έγινε γρήγορα viral!

Το tweet συγκέντρωσε γρήγορα δεκάδες χιλιάδες επισημάνσεις «μου αρέσει», retweets και σχόλια, με πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται ποιο είναι το πραγματικό του βάρος και να γράφουν σχόλια όπως:

«Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος και έχει το χρώμα του πρώτου μου γάτου! Έχω μια περιέργεια που ελπίζω να μην σκοτώσει καμία γάτα … πόσο ζυγίζει;»

«Αυτή η γάτα είναι καταπληκτική και θέλω να την ζουλήξω »

«Eίμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είναι στην πραγματικότητα μια λεοπάρδαλη χιονιού που της έχουν περάσει ένα χέρι βαφή; Είμαι στο Roxborough και με εκπλήσσει που δεν μπορώ να τον ακούσω να περπατάει.»

 

Ο Mr. Β ζυγίζει 12 κιλά!

Το κέντρο διάσωσης έλαβε τόσο μεγάλη υποστήριξη που έπρεπε να δημοσιεύσει ένα υπέροχο tweet ενημέρωσης, γράφοντας, «Ο γλυκός χοντρός Mr. Β έμεινε έκπληκτος από το τεράστιο ενδιαφέρον που του δείξατε – πάνω από 3000 εφαρμογές! Έχει ήδη βρει σπίτι τώρα (ίσως να είναι και το παντοτινό του) – αλλά πολλές άλλες υπέροχες γάτες αναζητούν ακόμη. »

Ο Mr.Β είναι τώρα χαρούμενος στο καινούργιο του σπίτι.

Το Morris Animal Refuge δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας, «Εδώ είναι ο Mr.Β. Στο νέο του σπίτι, έτοιμος να το εξερευνήσει και να προσαρμοστεί. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο γατάκι!»

Ας ελπίσουμε ότι ο Mr.Β θα είναι σε θέση να ζήσει τις υπόλοιπες θαυμάσιες μέρες του πλάι στη νέα και αγαπημένη οικογένειά του, και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να ζεσταίνει τις καρδιές μας όπου κι αν βρίσκεται!

TAGS:
Advertisement