kormos-sokolatas-me-zacharoycho-gala-stin-katsarola-etoimos-se-liga-lepta-71902
13:21

Κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα στην κατσαρόλα, έτοιμος σε λίγα λεπτά

13:21
Newsroom

Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Επιθυμείτε να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και νόστιμο γλυκό; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Υλικά συνταγής

– 1 ζαχαρούχο γάλα

– 600 γραμμάρια νερό

– 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή

– 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ

– 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

– 250 γραμμάρια βούτυρο

– 1 πακέτο Πτι – Μπερ

Advertisement

Κορμός κατσαρόλας – Συνταγή για γλυκό: Εκτέλεση συνταγής

– Αρχικά, πρέπει να βρείτε, το μαγειρικό σκεύος, που θα χρησιμοποιήσετε. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται μια μεγάλη κατσαρόλα.

– Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα, που επιλέξαμε ως μαγειρικό σκεύος, όλα τα υλικά μας. Προσοχή! Πρέπει να βάλετε όλα τα υλικά σας, εκτός από τα μπισκότα.

– Προσπαθούμε να ανακατέψουμε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα έως ότου πήξει, η κρέμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται, με την κατσαρόλα, να βρίσκεται στη φωτιά.

– Ακολούθως, βγάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα σε αυτή, τα σπασμένα Πτι – Μπερ.

– Στο τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επιλέξουμε, μεταξύ δύο σκευών. Πρέπει, είτε να διαλέξουμε μια φόρμα, είτε ένα μικρό ταψί.

– Τοποθετούμε το μείγμα από την κατσαρόλα στο μαγειρικό σκεύος, που επιλέξαμε.

– Βάζουμε το γλυκό μας για να παγώσει.

– Όταν παγώσει, αρκεί να το κόψουμε και να το σερβίρουμε.

Advertisement

Advertisement