Advertisement
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαχταριστή Πατατοβόμβα στο τηγάνι με αλλαντικά και τυρί

15:03
News_Room

Πατατοβόμβα: Μια κορυφαία συνταγή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – και όχι άδικα!

Η πατατοβόμβα έχει αφράτη κρούστα πατάτας που κλείνει μέσα της αλλαντικά και λιωμένο τυρί; Και όλο αυτό μέσα σε λίγα λεπτά; Μπορεί να βλέπετε ότι γίνεται στο τηγάνι, αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικό “τηγάνισμα” με λάδι. Ακολουθήστε προσεκτικά την εύκολη συνταγή και δείτε και το βίντεο στο τέλος του άρθρου για διευκόλυνση.

Advertisement

Θα χρειαστείτε:

Πατατοβόμβα: Υλικά για τη ζύμη πατάτας:

Πατατοβόμβα: Υλικά για τη γέμιση:

Προσοχή! Δοκιμάστε το ζαμπόν και τα τυριά σας για να ελέγξετε το αλάτι!

Advertisement

Πατατοβόμβα: Εκτέλεση συνταγής

Advertisement

Εναλλακτικά:

Μπορείτε, αντί να τη τηγανίσετε, να ψήσετε τη πίτσα σας σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο μέχρι να ροδίσει (γύρω στα 20-30 λεπτά).

Αν δεν μπορείτε να τη γυρίσετε με πιάτο, τότε βάλτε κάτω και πάνω αντικολλητικό χαρτί και γυρίστε τη με ένα καπάκι (δείτε τις εικόνες πιο πάνω).

Advertisement

Δείτε το βίντεο της συνταγής:

TAGS:
Advertisement