anta-leoysi-thisayros-i-evdomada-poy-ximeronei-amp-8211-kalytereyoyn-ta-pragmata-gia-4-zodia-tha-doyn-aspri-mera-198122
21:40

Άντα Λεούση: «Θησαυρός» η εβδομάδα που ξημερώνει – Καλυτερεύουν τα πράγματα για 4 ζώδια, θα δουν «άσπρη» μέρα

21:40
Ορφέας

Καλωσορίσατε στον αστρολογικό οδηγό για την εβδομάδα που ξεκινά από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και φτάνει μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου του 2024! Κάθε εβδομάδα είναι μια νέα ευκαιρία για ανανέωση, αυτογνωσία και ανάπτυξη, και η αστρολογία μας βοηθά να ανακαλύψουμε τις ενέργειες και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν.

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο και να ανακαλύψετε ποιες ευκαιρίες και προκλήσεις περιμένουν το κάθε ζώδιο. Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στα αστέρια; Ας ξεκινήσουμε!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ:

Ξεκινούν να απλώνονται νέοι, ευχάριστοι δρόμοι μπροστά σας, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν ήταν καν στο μυαλό σας. Ενώ αντιμετωπίζετε απροσδόκητα συμβάντα και πιέσεις από το περιβάλλον σας, εμφανίζονται νέες δυνατότητες για επιτυχία. Ταυτόχρονα, παρατηρείτε εξελίξεις στην πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Μετά από αυτές τις ανατροπές και τις αναμετρήσεις με την πραγματικότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε την αλλαγή. Αναδεικνύονται οι φιλοδοξίες σας, παράλληλα με τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έρχεται η ώρα να αντικαταστήσετε την ανήκουστη διαχείριση των προσωπικών σας θεμάτων με μια πιο ώριμη και ρεαλιστική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μην παραβλέπετε τη σημασία της επιλεκτικότητας στις αποφάσεις σας, διότι είναι αδύνατον να ανταποκριθείτε θετικά σε κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε, παρά την επιθυμία σας. Οι εκπλήξεις συνεχίζουν να εμφανίζονται καθ’ όλη τη διαδρομή, γι’ αυτό είναι σημαντικό να παραμείνετε επιφυλακτικοί. Μην αγνοείτε την πιθανότητα να ανακαλύψετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που αρχικά μπορεί να φαίνεται επαγγελματικού χαρακτήρα, ή ακόμη και σε ένα ταξίδι. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, θα πρέπει να επενδύσετε σημαντική προσπάθεια.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τα ζευγάρια που έχουν δεσμευτεί θα επιδιώξουν να επαναφέρουν τη σταθερότητα και να ενισχύσουν τη σχέση τους, εάν αυτή έχει διαταραχθεί, αξίζοντας την προσοχή τους και τη θέλησή τους να συνεχίσει να διατηρείται στη ζωή τους. Αντίθετα, εάν αντιληφθείτε ότι η σχέση σας δεν ανταποκρίνεται στην αγάπη που της έχετε αφήστε την και απομακρυνθείτε. Εάν η σχέση σας κρέμεται από μια κλωστή, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε οριστικό τέλος. Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε δημιουργήσει θα αρχίσει να διαλύεται, και θα ήταν απογοητευτικό να βρεθείτε σε ένα απροσδόκητο τέλος, παρά τις προειδοποιήσεις που είχαν γίνει.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να αποκτήσετε σχετικά με τις ενέργειες του συντρόφου σας θα οδηγήσουν σε πολλές παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις, δημιουργώντας ένα έδαφος για συγκρούσεις και αποκλίσεις απόψεων. Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με το σύντροφό σας, προκειμένου να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαφωνίες. Μην υιοθετείτε καταπιεστική στάση απέναντί του, καθώς η συζήτηση που επιθυμείτε να έχετε μαζί του μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο, κερδίζοντας πολύ περισσότερα.

ΛΕΩΝ:

Είναι σημαντικό να είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, αντί να προσαρμοστείτε εσείς σε αυτές. Αναγνωρίστε ότι οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που προκύπτουν από πικρίες δεν έχουν θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος και να εμπλακείτε σε αναίτιες επαναστάσεις για να κατανοήσει ο σύντροφός σας τι ακριβώς αναζητάτε. Οι ενέργειές σας πρέπει να είναι μελετημένες και λογικές, προκειμένου να μην διακυβευτεί η σχέση που έχετε κτίσει. Αν και είστε ανεξάρτητοι, αναγνωρίστε ότι είστε δεμένοι με πολλούς λόγω των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Είναι καιρός να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να εστιάσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας και κυρίως στις ανάγκες σας. Η φροντίδα της υγείας σας θα πρέπει να έχει προτεραιότητα αυτό το μήνα, καθώς είναι γνωστό ότι η εσωτερική ευεξία αντανακλάται στην εξωτερική εμφάνιση. Ενδεχομένως να θέλετε να επιλέξετε ένα στυλ που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και πρωτότυπο για εσάς. Αυτή η εβδομάδα σας προτρέπει να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις διαπραγματεύσεις και τις συναλλαγές σας.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ:

Οι φίλοι σας μπορούν να σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για το τι σας ταιριάζει. Παρά την αύξηση των οικονομικών σας πόρων, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με την επαγγελματική σας κατάσταση. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που ενδεχομένως να επιζητούν τη θέση σας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα σας. Επικεντρωθείτε στο να αναβαθμίσετε την εργασία σας και να προωθήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, ακόμα κι αν αυτές απαιτούν την απόρριψη ορισμένων παλαιών μεθόδων υπό το πρίσμα της πιο ενημερωμένης προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Κρίνετε προσεκτικά τις επιρροές που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας και επιλέγετε να υιοθετήσετε μόνο τις ιδέες που θεωρείτε εποικοδομητικές. Εάν έχετε την απόφαση να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, αποφεύγετε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και, πάνω απ ‘όλα, να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε κάποιον που δεν έχετε ακόμα γνωρίσει πολύ καλά. Είναι σημαντικό να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ανάγκη για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Για να επωφεληθείτε από την τύχη, πρέπει να συνεισφέρετε κι εσείς στη διαδικασία. Υπάρχει μια δόση κινδύνου, αλλά αν το δείτε με θετικό πνεύμα, θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως χρειάζεστε ακόμα να εργαστείτε στη σχέση σας, ενώ και οι μη αφοσιωμένοι πρέπει να είναι προσεκτικοί στα μηνύματα που μεταφέρουν σε άλλους, αφού η μπερδεμένη επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και θα το αντιληφθείτε ιδιαίτερα έντονα μετά τις πρώτες δέκα ημέρες. Αν αυτό το γεγονός έχει συμβεί ήδη κάποιο διάστημα πριν, τότε μπορείτε να αισθάνεστε ήρεμοι γνωρίζοντας ότι η σχέση σας έχει υπερβεί τις δοκιμασίες και βασίζεται σε σταθερές βάσεις. Κάποια από τα ενδεχόμενα σενάρια που μπορεί να εμφανιστούν από την πλευρά του συντρόφου σας περιλαμβάνουν τον περισσότερο φόρτο ευθυνών και λιγότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή, την αίσθηση ότι δεν του δίνετε αρκετή σημασία και την αντίληψη ότι έχετε άλλες προτεραιότητες που θεωρεί σημαντικότερες από αυτόν.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην τρέχουσα σχέση σας και στο μέλλον της, με τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν να βγαίνουν στο προσκήνιο, αν δεν έχουν ήδη γίνει. Οι πιθανοί τριγμοί που ενδέχεται να προκύψουν θα απαιτήσουν διευκρινίσεις και σοβαρές αποφάσεις. Είναι πιθανό να νιώθετε ότι είστε σε διαφορετικό κύμα από τον σύντροφό σας, καθώς μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να εκφράσετε πλήρως τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΣ:

Αντισταθείτε στον πειρασμό της αναβολής και ξεκινήστε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διορθώσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που μπορεί να σας πιάνει μερικές φορές ότι μπορεί να αποτύχετε. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αδιέξοδες καταστάσεις και να μην παραμένετε στην ίδια τροχιά. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή.