erchontai-ekplixeis-kai-anatropes-ola-toympa-gia-4-zodia-simera-symfona-me-tis-provlepseis-tis-asis-mpilioy-184228
13:24

Έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές: Όλα τούμπα για 4 Ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

13:24
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου. 

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Advertisement

Σήμερα ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό τον πλανήτη του απρόοπτου και της αλλαγής τις πρωινές ώρες.

Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. Προσέξτε την παρόρμηση σήμερα και γενικότερα σκεφτείτε πριν κάνετε κάτι και δεύτερη φορά.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

H μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά να διασπαστεί η προσοχή σας σε πολλά και να μην ολοκληρωθεί τίποτε. Ακόμη σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Δυστυχώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σας. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε δείτε πόσο μπορείτε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί αλλά και επινοητικοί ταυτόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα όμως δεν έρχεται με απαντήσεις. Αντί να αγχώνεστε για κάτι που ίσως αργήσει να έρθει, κοιτάξτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε στο εδώ και τώρα όσο κι αν δεν σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες ίσως δημιουργήσει κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Προσπαθήστε να μην το «μεγαλώσετε» στο μυαλό σας και μην επηρεάζεστε ψυχολογικά.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι ασταθής και απρόβλεπτη. Αυτό μπορεί να εκφραστεί στην καθημερινότητα σας με μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά ή την οικογένειά σας πχ ένα σας γονιό. Ή μπορεί μια συνθήκη, ένας κανονισμός ή μια απρόοπτη κατάσταση στο χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας και να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να είναι μια δυσκολία στη μετακίνησή σας που δεν την είχατε υπολογίσει, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον από την δουλειά ή μια δύσκολη επικοινωνία με ένα συνεργάτη σας. Από την άλλη, η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα εξαιτίας της συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να έρθουν κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει μια αλλαγή στα σχέδια σας ξαφνική που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντί σας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο, μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας αλλά και της υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο εκνευρισμό καθώς μπορεί να προκύπτουν αλλαγές τις οποίες δεν επιθυμείτε αυτή τη στιγμή αλλά είναι πιθανόν να πρέπει να γίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας, είτε στον χώρο της οικογένειας, είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί, ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες αλλά κάντε «κράτει» γιατί προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Θα είναι κρίμα να έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και να τα αφήσετε στη μέση.