chiliades-eyro-stin-tsepi-trelo-chrima-kai-megaloi-erotes-gia-ayta-ta-4-zodia-symfona-me-tin-asi-mpilioy-180464
14:23

Χιλιάδες ευρώ στην τσέπη: Τρελό χρήμα και μεγάλοι έρωτες για αυτά τα 4 Ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

14:23
Νίκη Μουλά

Η Άση Μπήλιου κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις, για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα που διανύουμε, δηλαδή 21-27 Αυγούστου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια αίσθηση ατονίας και συναισθήματα απογοήτευσης. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην είμαστε βιαστικοί, να προσέχουμε τι και σε ποιον το λέμε και να μην εμπλεκόμαστε σε κουτσομπολιά.

Advertisement

Αύριο, Τετάρτη, ο Ήλιος προχωρά στην Παρθένο, ενώ την ίδια μέρα, ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο, που σημαίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και εργασίας.

Την προσεχή Παρασκευή, ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στον Ζυγό, που θα κρατήσει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Οι σχέσεις είναι το πεδίο που κυβερνά σε αυτό το ζώδιο κι έτσι για τις επόμενες 6 εβδομάδες μπορεί να υπάρχουν πιο νευρικές καταστάσεις στις σχέσεις μας, προσωπικές κι επαγγελματικές.

Advertisement

Την ίδια μέρα έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μια πιο βαριά όψη για την ψυχολογία μας, που φέρνει στο προσκήνιο τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις μας.

Advertisement

Κριός

Η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, προκειμένου να είστε παραγωγικοί και συνεπείς. Στις 23 Αυγούστου, ξεκινά μια αρκετά θετική μολονότι στρεσογόνος περίοδος. Την ίδια μέρα, ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στον Ζυγό την Κυριακή, δημιουργεί πιο πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα, μπορεί να ασκήσει έντονες πιέσεις, αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά θέματα.

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τους στόχους, κάποιο φίλο, έναν συνεργάτη. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8, ανοίγει την όρεξη σας για περισσότερο ερωτικό πάθος. Στις 27/08, ο Άρης προχωρά στον Ζυγό στον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών υποχρεώσεων και της φυσικής κατάστασης. Η συλλογική δουλειά είναι αυτή που θα σας δώσει επιτυχία και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε. Με την αντίθεση Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα, κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε δημιουργικά σχέδια και πλάνα.

Advertisement

Δίδυμοι

Προσέξτε τις μεγάλες υποσχέσεις που δίνετε ή παίρνετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σημαντική η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου, καθώς σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του παρελθόντος και του σπιτιού. Στις 25/08, η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Την Κυριακή 27/08, ο Άρης προχωρά στον Ζυγό και θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για φλερτ.

Καρκίνος

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε. Στις 23/08 έχουμε την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, η οποία εγκαινιάζει μια περίοδο πολλών επαφών και συζητήσεων. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε φίλους και άτομα που έχετε επιθυμήσει από το παρελθόν. Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Ζυγό κάνοντας το σπίτι και τις προσωπικές σας επιδιώξεις το επίκεντρο της καθημερινότητας σας μέχρι τις 12/10. Την ίδια μέρα, δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να σας φορτίσουν συναισθηματικά.

Advertisement

Λέων

Στο ξεκίνημα της προτελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου ας είστε πιο προσεκτικοί με θέματα οικονομικών. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου ωθεί το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και απαιτεί να οργανωθείτε καλύτερα. Στις 27/08 ο Άρης προχωρά, στον Ζυγό μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και μέχρι τις 12/10 η καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστική. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα φέρνει πιθανόν ανασφάλειες. Η ίδια όψη, υπόσχεται υλικές ανταμοιβές μέσα από σκληρή δουλειά.

Παρθένος

Όπως σημειώνει η Άση Μπήλιου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας κρύβονται οι πιο απαιτητικές μέρες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 23 Αυγούστου εκτός της έναρξης των γενεθλίων σας, σηματοδοτεί μια περίοδο μεγαλύτερης εξωστρέφειας και κινητικότητας. Την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Μέχρι τις 15/09 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Στις 27/08, ο Άρης προχωρά στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, ωθώντας την προσοχή και την ενέργεια σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Την ίδια μέρα, προσοχή σε αντιπαραθέσεις. Μην βιάζεστε να απογοητευθείτε ή να πάρετε αποφάσεις υπό το κράτος αρνητικών συναισθημάτων.

Η Άση Μπήλιου κάνει αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κρύβονται οι πιο απαιτητικές μέρες, καθώς μπορεί να βλέπετε τα πράγματα διαστρεβλωμένα. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/08, δημιουργεί την ανάγκη για μια πιο ήρεμη περίοδο, όπου θα πρέπει να εστιαστείτε σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις 25/08 είναι σίγουρο πως θα κάνετε συνειδητοποιήσεις ή θα έχετε πολύ χρήσιμες αποκαλύψεις. Στις 27/08 Άρης προχωρά στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10, αυξάνοντας τη δυναμικότητα, τις πρωτοβουλίες αλλά παράλληλα και το άγχος και τις εντάσεις. Την ίδια μέρα, δεν αποκλείεται να έχετε περισσότερο άγχος, καθώς επωμίζεστε επιπλέον επαγγελματικά βάρη.

Σκορπιός

Όπως υπογραμμίζει η Άση Μπήλιου, η εβδομάδα ξεκινά με κάποια σύγχυση. Προσέξτε στις σχέσεις σας τι πιστεύετε και τι όχι και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου δίνει έμφαση στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, στις σχέσεις με συνεργάτες αλλά και στον φιλικό σας περίγυρο. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει στην Παρθένο ανάδρομος, δημιουργώντας τάση αναθεωρήσεων. Στις 25/08 προωθείτε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας. Στις 27/08, ο Άρης προχωρά στο Ζυγό, δημιουργώντας παρασκηνιακές συνθήκες, αλλά και εύφορο έδαφος για δημιουργικές ιδέες. Την ίδια μέρα μπορεί να προβληματιστείτε για μια φιλική ή ερωτική σχέση.

Τοξότης

Οι πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας είναι πιο απαιτητικές. Καλό είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/8, στρέφει την προσοχή σας στην καριέρα και θα νιώθετε πιο ορατοί στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο, φέρνοντας πολλά απρόοπτα. Το κάλο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό στις 27/8. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι-ες σας. Την ίδια μέρα, καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν τριβές στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Όπως προβλέπει η Άση Μπήλιου, το ξεκίνημα της εβδομάδας, δημιουργείται ένα ομιχλώδες τοπίο που είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος την αλήθεια από το ψέμα. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/08, θα αναπτερώσει το ηθικό και τη διάθεση σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο και θα θέλετε να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας σε θέματα που αφορούν τόσο στη δουλειά όσο και θέματα σπουδών. Στις 25/08 αποκτάτε τα εφόδια να προωθήσετε τον εαυτό σας. Στις 27/08 ξεκινά ο Άρης την πορεία του στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12/10 κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε, αλλά φέροντας εκνευρισμούς και ανταγωνισμό. Την ίδια μέρα, δείτε ποιες από τις σχέσεις σας αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο και ποιες είναι πηγή αρνητικής ενέργειας.

Υδροχόος

Μέχρι την Πέμπτη αποφύγετε οικονομικά ή επαγγελματικά ρίσκα και προσπαθήστε να έχετε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα των εσόδων και των οφειλών σας. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας, τα δικά σας και των άλλων. Από τις 23/08 ανοίγει ένας κύκλος για οικονομικούς σχεδιασμούς και επαγγελματικά πλάνα. Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί έχετε αρκετές συζητήσεις και επαφές, ενώ μπορεί να προκύψει και μια οικονομική συμφωνία. Καλύτερα να αποδεχτείτε και να υπογράψετε μετά τις 15/09. Την Κυριακή 27/08, ο Άρης παίρνει θέση στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Την ίδια μέρα προσπαθήστε να είστε πειθαρχημένοι με τα έξοδα σας.

Ιχθύες

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο απαιτητικό, καθώς μπορεί να νιώσετε ότι όλοι σας πιέζουν, αποσπώντας την προσοχή σας από τις δικές σας προτεραιότητες. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο στις 23/08, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα των σχέσεων. Η Παρασκευή, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή μιας καρμικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Στις 27/08 ο Άρης προχωρά στον Ζυγό και σας αφήνει κάπως πιο ήσυχους. Την ίδια μέρα μπορεί να σας προβληματίσει σε συναισθηματικό επίπεδο μια σχέση. Είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι αξίζετε να πάρετε αλλά και να δώσετε αγάπη.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου