oliki-anatropi-gia-1-mono-zodio-mia-nea-gnorimia-erchetai-amp-8230-keraynovola-sti-zoi-toys-kai-anatrepei-ta-panta-230664
17:12

Ολική ανατροπή για 1 μόνο Ζώδιο: Μια νέα γνωριμία έρχεται… κεραυνοβόλα στη ζωή τους και ανατρέπει τα πάντα

17:12
Νίκη Μουλά

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη, ανήμερα της εορτής των ερωτευμένων, θα έχουν πολλές εκπλήξεις κυρίως στον συναισθηματικό τομέα, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και ενισχύει τα ζώδια με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ ο τρόπος σκέψης και οι συζητήσεις φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Advertisement

Στον αισθηματικό τομέα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να εκφραστούν με ειλικρίνεια και να εκδηλώσουν με θερμό τρόπο τα συναισθήματά τους.

Advertisement

Advertisement

Βαρύτητα στα προσωπικά για όλα τα δεσμευμένα ζώδια

Κριός

Σήμερα, έχεις τέλεια αποτελέσματα σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ενώ τα οικονομικά οφέλη σου δίνουν μεγάλη ανάσα. Σε απασχολούν οικογενειακά ζητήματα και καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις που δημιουργεί η κυκλοθυμία σου, με κοντινά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε υποθέσεις από το παρελθόν με τον/την σύντροφό σου για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του/της.

Advertisement

Ταύρος

Με αποφασιστικότητα δίνεις λύσεις στα επαγγελματικά προβλήματα και αυτό σε ωφελεί και οικονομικά. Οι ανασφάλειες που νιώθεις, σου γεννούν αμφιβολίες και η ένταση κάνει την εμφάνισή της. Από το μεσημέρι και μετά, αφήνεις στην άκρη ό,τι σε επηρεάζει και προκαλεί διαξιφισμούς με το ταίρι σου. Νέο πρόσωπο σε αναστατώνει και δημιουργεί τις συνθήκες για… ορθή πορεία στη ζωή σου.

Δίδυμος

Το ένστικτό σου, σε οδηγεί στις τέλειες επιλογές στην καριέρα σου παρόλο που η συναισθηματική σου ευαισθησία παίζει αρνητικό ρόλο στο επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις τη ανάγκη να απομονωθείς, ωστόσο προσπάθησε να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα, καλλιτεχνικής φύσης, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα με αισιοδοξία. Μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την σχέση σου, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Advertisement

Καρκίνος

Σήμερα, αν αφεθείς θα περάσεις όμορφα και θα διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περίγυρου. Βρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία και κάνεις επαφές με άτομα που σε βοηθούν με επαγγελματικές προτάσεις. Προχώρησε τις συνεργασίες που θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Με… όπλο σου την χαρά έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα με τον/την σύντροφό σου.

Λέων

Σήμερα, προσπαθείς να προσαρμοστείς σε ανατρεπτικά δεδομένα ενώ άτομα απομακρύνονται από κοντά σου. Η καταπίεση που νιώθεις, σε οδηγεί σε εντάσεις ενω ακόμη και οι νέες προτάσεις που δέχεσαι, θέλουν πολλή δουλειά για να πετύχουν. Αν και πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο σε ξαφνιάζει, η συναισθηματική αποστασιοποίηση που νιώθεις, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για νέα πράγματα στη ζωή σου.

Παρθένος

Τακτοποιείς οικογενειακά θέματα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου, η οποία σε γεμίζει αγάπη και ζεστασιά. Σήμερα, είναι η ευκαιρία να κλείσεις και καθημερινά προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτός/η πιθανόν θα έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα νιώσεις οικεία και εκείνο θα αντιληφθεί άμεσα την ανάγκη σου για θαλπωρή.

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την μέρα των ερωτευμένων

Ζυγός

Εκτόνωσε την ένταση με εναλλακτικούς τρόπους και δες με ψυχραιμία τις καθημερινές υποχρεώσεις που αυξάνουν κατακόρυφα το άγχος σου. Αξιοποιείς τις ιδέες που έχεις για να βγεις από το αδιέξοδο ενώ καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις με συνεργάτες. Το πάθος και η ένταση κυριαρχούν στη σχέση σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι σε έχει αλλάξει ριζικά στη ζωή σου.

Σκορπιός

Οι ευαισθησίες, σου προκαλούν έντονες φοβίες που προβληματίζουν και τον/την σύντροφό σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την αρμονία και δεν χαλάς την ατμόσφαιρα της ημέρας. Επίσης, μην επιτρέψεις σε απωθημένα που σε ταλαιπωρούν να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή. Η κατάσταση στα οικονομικά σου, σε προβληματίζει και με υπομονή προσπαθείς να πετύχεις τις καλύτερες συνθήκες στο επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγγαρείες στη δουλειά σε αγχώνουν. Ωστόσο, βρίσκεις τον τρόπο για να ανταποκριθείς σε αυτά που έχεις αναλάβει. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ζητάς την ισορροπία με τα άτομα που είναι γύρω σου. Νέα γνωριμία από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να ανατρέψει την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός/ή.

Υδροχόος

Τα οικονομικά θέματα σε κάνουν να νιώθεις πιο ανασφαλής σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σου. Πέρασε όσο μπορείς καλά, τις στιγμές και απόλαυσε την καθημερινότητα χωρίς εντάσεις. Η συζήτηση για το εισόδημά σου, δημιουργεί κόντρες με αρνητικές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η εσωστρέφεια και οι φόβοι μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου με νέα γνωριμία δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξή της.

Ιχθύς

Αν συγκρατήσεις τον εγωκεντρισμό σου, τότε οι συνεργασίες σου θα έχουν θετική έκβαση. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου, κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και σε γεμίζει χαρά. Διεκδικείς το αλάθητο και αυτό ενοχλεί το ταίρι σου, ζητούμενο για σένα πρέπει να είναι η κατανόηση.