Enimerotiko.gr
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Η εξαφάνιση της Ελένης, το δίλλημα της Δρόσως και το πτώμα που θα βρεθεί στο Διαφάνι

Πανικός επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια που θα προβληθούν τη νέα χρονιά, καθώς σύμφωνα με τα spoilers, ο Τάκης επιστρέφει στο Διαφάνι με διαθέσεις να φέρει τα πάνω κάτω, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του.

Εμφανίζεται μπροστά στη Δρόσω τη στιγμή που εκείνη αρχίζει να έχει ερωτικά συναισθήματα για τον Κωνσταντή. Ο Τάκης προσπαθεί να την διεκδικήσει ξανά, να του δώσει άλλη μια ευκαιρία να την κάνει ευτυχισμένη. Εκείνη, όμως, είναι διστακτική.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό «TV O’CLOCK», ο Τάκης προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να φύγουν μαζί από το χωριό και να κάνουν μια νέα αρχή, της προτείνει να πάρουν και τον μικρό Σέργιο μαζί τους. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτή η επιλογή θα πληγώσει όχι μόνο την Ασημίνα, για ακόμα μία φορά, αλλά και τον ίδιο της τον γιο.

Από την άλλη, όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει στις Άγριες Μέλισσες πως ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με την Δρόσω, εξοργίζεται και οι δεσμοί που τους ενώνουν οδηγούνται σε ρήξη. Ο Κωνσταντής μαθαίνει για την άφιξη του Τάκη στο χωριό, ωστόσο, η Δρόσω ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι ξανά με τον Τάκη και πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Πανικός επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός του Τάκη για να κερδίσει τη Δρόσω

Ο Τάκης δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Συναντάει την Ασημίνα και την εκβιάζει σκληρά, λέγοντας πως γνωρίζει το μυστικό της που αφορά τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω το μαθαίνει και γίνεται έξω φρενών. Βέβαια, ο Τάκης ήρθε για να μείνει στις Άγριες Μέλισσες και δεν φεύγει αν δεν κερδίσει όσα θέλει.

Στο μεταξύ, ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει απ’ τα χέρια του;

Πανικός επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση της Ελένης από το Διαφάνι

Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στο διοικητή. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί όμως μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα, ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες.

Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας τελικά;

Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στην Ελένη. Θα πάρει το νόμο στα χέρια του;

Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει την γυναίκα του με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις.

Το ίδιο βράδυ το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με την Σοφούλα.

Πανικός επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες: Το πτώμα ενός άνδρα θα βάλει σε καινούργιες περιπέτειες το χωριό

Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό…

Εξάλλου, ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στο χωρισμό. Ο Σωκράτης όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη. Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα, καθώς ο Νικολαΐδης απ΄ την ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη.

Μαζί με τον Προύσαλη καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στην συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη όμως απ’ το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Πανικός επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες: Οι παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή και του Μελέτη

Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου, ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες. Ο Δούκας έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες απ’ τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Ο Βόσκαρης με το Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει ένα ακόμα πρόσωπο υπεράνω υποψίας στην υπόθεση ως συνεργό του Κυπραίου. Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του για να διαλύσει το συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν απ’ το ταμείο τους.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News