antzela-zileia-thlipsi-sto-teleytaio-antio-sti-spoydaia-ithopoio-kai-tragoydistria-sygkinimenos-o-kostas-prekas-165627
18:06

Άντζελα Ζήλεια: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό και τραγουδίστρια – Συγκινημένος ο Κώστας Πρέκας

18:06
Ορφέας

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές κατέφτασαν στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών για να δώσουν τον τελευταίο τους αποχαιρετισμό στην εξαιρετική ηθοποιό και τραγουδίστρια, Άντζελα Ζήλεια.

Άντζελα Ζήλεια: Είχε δυστυχώς οδυνηρό θάνατο

Η Άντζελα Ζήλεια έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 29 Ιουνίου σε ηλικία 88 ετών. Ο θάνατός της ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός, καθώς η ηθοποιός είχε πέσει και έτσι υπέστη κάταγμα στη σπονδυλική της στήλη. Πέντε μέρες μετά δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Η τελετή κηδείας της πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 11 το πρωί (3.7.2023) στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Advertisement

Ανάμεσά σε όσους βρέθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο την γνωστή ηθοποιό  ήταν και ο Κώστας Πρέκας. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, αντικατοπτρίζοντας έτσι τον μεγάλο πόνο που αισθάνονταν.

Τα χρήματα για τα στεφάνια θα δωθούν στο Σπίτι του Ηθοποιού

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, αντί για στεφάνια, ζητήθηκε να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτή ήταν μια ευγενική κίνηση που ανταποκρίνεται στην προσήλωση της οικογένειας να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης ηθοποιού και να συμβάλει σε μια κοινότητα που αντλεί δύναμη από την τέχνη και την κουλτούρα.

Advertisement

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Advertisement

Φωτογραφίες: NDP