den-to-choraei-o-noys-asyllipti-tragodia-sti-thessaloniki-pateras-amp-038-gios-nekroi-epi-mines-sto-diamerisma-toys-205793
21:24

Δεν το χωράει ο νους: Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη- Πατέρας & γιος νεκροί επί μήνες στο διαμέρισμά τους

21:24
Ορφέας

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σε μια ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκε η εύρεση δυό νεκρών, ενός πατέρα και του γιου του, στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία στην οδό Ολύμπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δύο άνδρες ήταν νεκροί για τουλάχιστον δύο μήνες πριν ανακαλυφθούν στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πως βρέθηκαν;

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε το 100 το μεσημέρι της Κυριακής, ανησυχώντας για την απουσία ζωής των δύο ανδρών.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν τους δύο άνδρες νεκρούς, σε ηλικία περί τα 80 και 40 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Advertisement

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν το διαμέρισμα, ενώ ιατροδικαστές μετέβησαν στο σημείο για τη διενέργεια νεκροψίας.

Advertisement

Οι σοροί των δύο ανδρών θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών για νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου τους.