amp-8220-tora-eimai-monos-den-echo-kanenan-amp-8221-ragizei-kardies-o-pateras-ton-2-aderfon-poy-pethanan-me-molis-6-ores-diafora-165820
17:29

“Τώρα είμαι μόνος. Δεν έχω κανέναν”: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των 2 αδερφών που πέθαναν με μόλις 6 ώρες διαφορά

17:29
Ορφέας

Διπλή τραγωδία: Το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αφορά τον αιφνίδιο θάνατο δύο αδελφών, ηλικίας 38 και 32 ετών, από τη Νέα Μηχανιώνα. Το δράμα αυτό έχει προκαλέσει απίστευτη θλίψη και πόνο στην τοπική κοινωνία. Ο πατέρας τους και ο θείος τους έδωσαν μια συγκλονιστική συνέντευξη στο newsit.gr, η οποία υπάρχει παρακάτω.

Advertisement

Διπλή τραγωδία: Το χρονικό της υπόθεσης

Το τραγικό συμβάν ξεκίνησε όταν ο 38χρονος αδελφός ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Μετά από κάποιες μέρες νοσηλείας μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία.

Ωστόσο, μόλις μία ημέρα μετά τη μεταφορά του στο κέντρο αποκατάστασης, ο 38χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από μια πνευμονική εμβολή. Η είδηση αυτή χτύπησε σαν κεραυνός όλη την οικογένεια του, καθώς κανείς δεν περίμενε μια τόσο δραματική κατάληξη μετά από το ατύχημα.

Advertisement

Advertisement

Η καταστροφική είδηση είχε ολέθριες συνέπειες στον 32χρονο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης, για να επισκεφτεί τον αδερφό του. Μόλις έμαθε ότι ο αγαπημένος του αδελφός είχε απεβίωσε, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Λίγες ώρες αργότερα, πέθανε και αυτός από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η απώλεια του αδελφού του αποδείχθηκε ανυπέρβλητη για την καρδιά του, με αποτέλεσμα να υποστεί ένα θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο.

Ακολουθούν τα λόγια πατέρα και θείου:

Ο πατέρας των δύο αδελφών, Γιώργος Σαχπαζίδης τονίζει πως:

«Τα δύο παιδιά μου έφυγαν με διαφορά 6 ωρών. Ο μεγάλος είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του και μετά από λίγο καιρό έφυγε. Και ο άλλος δεν το άντεξε. Στενοχωρήθηκε, νευρίασε και δεν άντεξε η καρδιά του. Έχασα και τη γυναίκα μου από καρκίνο πριν από 28 χρόνια και τώρα είμαι μόνος. Αυτά τα παιδιά ήταν το στήριγμά μου. Δεν έχω κανέναν. Μόνο τον αδελφό μου. Τι να πω; Τα παιδιά μου ήταν λουλούδια. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Advertisement

Ο θείος των δύο νέων Βασίλης Σαχπαζίδης αναφέρει ότι:

«Είχαν μεγάλη αγάπη και αδυναμία ο ένας στον άλλο. Ήταν πολύ ευγενικά παιδιά, ψυχούλες. Ο ένας ήταν πάντα στο πλευρό του άλλου σε όλα. Καρδιά μάλαμα και οι δύο. Ο μεγάλος έσπασε το πόδι του στο τροχαίο που είχε, έμεινε για δέκα μέρες στο νοσοκομείο, έγιναν οι επεμβάσεις στο πόδι και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Την επόμενη ημέρα από την μεταφορά του πέθανε από πνευμονική εμβολή. Πήραν από το κέντρο αποκατάστασης τον αδελφό του και τον κάλεσαν να πάει. Και του είπαν ότι πέθανε. Νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φίλους που ήταν μαζί του, ότι ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Ήρθαν ασθενοφόρα, προσπάθησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όμως στη διαδρομή δεν άντεξε και έφυγε. Δεν πρόλαβαν να ζήσουν τα παιδιά».

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τον πόνο και τη θλίψη που πρέπει να βιώνουν οι οικείοι των δύο αδελφών. Ο θάνατος τους αποτελεί μια ανεπανόρθωτη απώλεια για την οικογένεια τους. Η συμπαράσταση και οι ευχές μας πηγαίνουν προς αυτούς που πλήττονται από αυτό το τραγικό γεγονός, ευελπιστώντας ότι θα βρουν δύναμη και στήριξη να αντιμετωπίσουν αυτή την ανείπωτη τραγωδία.