dystychos-den-einai-pleon-konta-mas-thrinos-gia-tin-31chroni-kelly-efyge-noris-i-agapimeni-ekpaideytikos-165665
20:57

«Δυστυχώς, δεν είναι πλέον κοντά μας»: Θρήνος για την 31χρονη Κέλλυ, έφυγε νωρίς η αγαπημένη εκπαιδευτικός

20:57
Ορφέας

Η Κέλλυ Βαρδακώστα, μια 31χρονη εκπαιδευτικός από το Βασιλικό της Χαλκίδας, έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, προκαλώντας βαθιά θλίψη στους οικείους της αλλά και στην τοπική κοινότητα της περιοχής.

31χρονη εκπαιδευτικός: Έπασχε από σπάνια ασθένεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, η αδικοχαμένη γυναίκα έπασχε από μια σπάνια ασθένεια. Το προηγούμενο Σάββατο, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Βασιλικό της Χαλκίδας. Η κηδεία της συντελέστηκε σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, με αγαπημένα πρόσωπα να αποχαιρετούν την εκπαιδευτικό, που έφυγε άδικα από την ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία.

Advertisement

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Διρφύων – Μεσσαπίων εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της άτυχης νεαρής γυναίκας, αναφέροντας: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ σοκαρισμένος θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον κ.Κωστα Βαρδακωστα, πατέρα της αγαπημένης εκπαιδευτικου Κέλλης Βαρδακωστα. Δυστυχώς η Κέλλυ δεν είναι πλέον κοντα μας. Μια χρόνια πέρασε -περισυ- από το σχολείο μας και μας έδωσε σε όλους μαθήματα ανθρωπιάς, δύναμης και πίστης. Ένα ευγενικό, φωτεινό και χαρισματικό πλάσμα. Καλό Παράδεισο και καλή Ανάσταση Κέλλυ μας!!!».

Advertisement

Advertisement