den-to-choraei-o-noys-nekros-o-23chronos-tiktoker-tzane-epese-apo-mpalkoni-choris-kagkela-rakos-o-kopsialis-239141
13:23

Δεν το χωράει ο νους: Νεκρός ο 23χρονος TikToker «Τζάνε», έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, ράκος ο Κοψιάλης

13:23
Γιώτα Κορώνα

Ο γνωστός TikToker Τζάνε βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε από τον φίλο και επίσης γνωστό ΥouΤuber Κρις Κόγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, ο Τζάνε είχε επισκεφτεί το εγκαταλελειμμένο χωριό της Ιταλίας, Roghudi Vecchio, με την παρέα του, συμπεριλαμβανομένου του Κρις Κόγια και του TikToker «Dream Greek», με σκοπό να περάσουν ένα βράδυ εξερευνώντας το και να γυρίσουν κάποιο βίντεο.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα, ενώ υπήρχε και ένα κενό στο πάτωμα.

Την είδηση του θανάτου του «Τζάνε» έκανε γνωστή ο Χρήστος Κόγιας μέσω του αντίστοιχου στορι του στα social media, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία. «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε στην ανάρτηση του.

Advertisement

Τζάνε

Advertisement

Αφού ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης προέβη σε δύο αναρτήσεις μέσω του Instagram.

Τζάνε

«Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».

Advertisement

Τζάνε

Ο «Τζάνε» αποτελούσε έναν εξαιρετικά γνωστό Fitness Influencer στην ελληνική κοινότητα του TikTok, ενώ επίσης δημιουργούσε και περιεχόμενο με χιουμοριστικό χαρακτήρα. Τους τελευταίους μήνες, είχε ξεκινήσει μια επιχείρηση σε συνεργασία με τον «Dream Greek».

@lordtzane #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος – ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟ

Advertisement