ekane-axoniki-tomografia-amp-038-katerreyse-nekros-amp-8220-mpam-kai-kato-amp-8221-39chronos-anthypolochagos-neo-sok-stis-enoples-dynameis-238032
18:28

Έκανε αξονική τομογραφία & κατέρρευσε: Νεκρός “μπαμ και κάτω” 39χρονος Ανθυπολοχαγός, νέο σοκ στις ένοπλες δυνάμεις

18:28
Ορφέας

Νεκρός 39χρονος Ανθυπολοχαγός: Βαρύ πένθος έχει επικρατήσει στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τον ξαφνικό χαμό ενός 39χρονου Ανθυπολοχαγού που εκτελούσε καθήκοντα στην Ξάνθη, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2024.

Νεκρός 39χρονος Ανθυπολοχαγός: Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 39χρονος στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ Σώμα Στρατού στην Ξάνθη, κατέρρευσε μετά από την διενέργεια αξονικής τομογραφίας, με τα αρχικά στοιχεία να δείχνουν ότι η αιτία ήταν ανακοπή καρδιάς.

Advertisement

Η έρευνα για τα αίτια της τραγικής απώλειας αναμένεται να ενταθεί με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία ελπίζεται να προσφέρει απαντήσεις στις πολλές εκκρεμότητες.

Advertisement

Παρόμοιο περιστατικό λίγες ημέρες πριν στο Βόλο:

Αυτό το περιστατικό έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από ένα παρόμοιο τραγικό συμβάν στο Βόλο, όπου ένας 48χρονος Ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος στρατιωτικός έπεσε αναίσθητος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις Αλυκές, μπροστά στην οικογένειά του. Παρά τις άμεσες προσπάθειες ανάνηψής του από το προσωπικό του ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου, ο Ανθυπασπιστής δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Advertisement