gennise-sta-15-tis-nosileyetai-akomi-sto-nosokomeio-tragika-nea-gia-egkyo-mathitria-stin-kriti-205793
16:20

Γέννησε στα 15 της, νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο: Τραγικά νέα για έγκυο μαθήτρια στην Κρήτη

16:20
Ορφέας

Κρήτη: Μια νέα, εξαιρετικά ευαίσθητη υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, όπου η πρωταγωνίστρια είναι μια ανήλικη κοπέλα. Η υπόθεση έλαβε αναπάντεχη τροπή όταν, πριν από λίγες ημέρες, η 15χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα, καταγόμενη από τη Βουλγαρία και διαμένουσα στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, αντιμετώπιζε δυσκολίες στον κύκλο της. Επισκέφθηκε έναν ιδιώτη γιατρό με τη συνοδεία της μητέρας της, ο οποίος διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της.

Advertisement

Το χρονικό της υπόθεσης:

Οι αρχές ενημερώθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο, με τη σειρά του είχε ενημερωθεί από πολίτη, που μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ευαισθητοποιήθηκε και το ενημέρωσε σχετικά.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες παρά το γεγονός ότι η μητέρα της 15χρονης δεν έχει ως τώρα προχωρήσει σε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της κόρης της.

Advertisement

Η αστυνομία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συνέλαβε σήμερα έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι Ανακριτικές Αρχές ρεθύμνου, δύο άνδρες 44 και 48 ετών από την Ρουμανία που φέρονται να ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας αλλά και τον ίδιο τον πατριό της κοπέλα του οποίου η δράση διερευνάται.

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δικογραφία που σχηματίζει η Ασφάλεια Ρεθύμνου αφορά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη καθώς όλα φαίνεται πως συνέβησαν από τα 12 μέχρι τα 14 χρόνια της κοπέλας.

Η ανήλικη κοπέλα που γέννησε πριν από περίπου 5 ημέρες, εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ οι δράστες που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, οδηγούνται το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του εισαγγελέα.

Advertisement