toympa-ola-thriler-me-ton-thanato-tis-stayroylas-gkoygkoylia-amp-8211-edeixe-ton-dolofono-tis-me-ayto-poy-afise-stin-tsanta-tis-235752
19:42

Τούμπα όλα: Θρίλερ με τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά – «Έδειξε» τον δολοφόνο της με αυτό που άφησε στην τσάντα της

19:42
Γιώτα Κορώνα

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακάλυψη προστίθεται στο σενάριο του θρίλερ που περιβάλλει τον θάνατο της προαναφερθείσας, που αποκαλύπτεται στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, η εύρεση ενός σημειώματος στην τσάντα της αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που φωτίζει πολλά ανεξήγητα γεγονότα. Το σημείωμα αποτελεί απόδειξη ότι δύο άτομα έφαγαν μαζί, υπονοώντας ένα ενδεχόμενο σενάριο όπου η Σταυρούλα είχε συνάντηση με άλλο άτομο πριν τον θάνατό της. Αυτή η απόδειξη αναζητείται πλέον από τις αρμόδιες αρχές για να διαλευκανθούν περαιτέρω οι συνθήκες του περιστατικού.

Advertisement

Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Ταυτόχρονα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προς την κατεύθυνση από τον Πειραιά προς τη Γλυφάδα, κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, ένας οδηγός ταξί αποβίβασε τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά το Σάββατο 19 Αυγούστου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Advertisement

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στο «Τούνελ», συχνά την μετέφερε στην παραλία Εδέμ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πληροφορίες που παρουσιάζονται αποκλειστικά στην εκπομπή αναφέρουν ότι στην τσάντα της εντοπίστηκε ένα σημείωμα, το οποίο έχει τεθεί υπό το μικροσκόπιο των αρχών, συνοδευόμενο από ένα δελτίο παραγγελίας φαγητού από μια ταβέρνα για δύο άτομα.

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα:

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα στην εκπομπή, είδε τη Σταυρούλα να φτάνει στην παραλία και να εισέρχεται στη θάλασσα για να κολυμπήσει την ίδια βραδιά που εξαφανίστηκε. Παρότι δεν δόθηκε μεγάλη σημασία σε αυτό το γεγονός από τον ίδιο όπως αναφέρει, αυτό που παρατήρησε ήταν πως εκείνη ήταν μόνη της και δεν την είδε να επικοινωνεί με το κινητό της.

Τα μπουκάλια με νερό που ανακάλυψαν οι Αρχές στο σημείο, όπως περιγράφει ο μάρτυρας, τα παρατήρησε και ο ίδιος την επόμενη πρωία όταν επισκέφτηκε ξανά την παραλία.

«Εγώ έφυγα από την παραλία εκεί γύρω στις 10. Εγώ ήμουν με παρέα, δίπλα είχε μουσική και μου φαίνεται ότι ήταν Σαββατόβραδο, αν θυμάμαι καλά. Εκεί έχει δυο ταβέρνες δεξιά και αριστερά και ήταν γεμάτες από κόσμο εκείνο το βράδυ. Είχε πολύ κόσμο αλλά ποιος θα έδινε σημασία για το ποιος ήταν εκεί. Εμείς ήμασταν στο πάρκινγκ. Εκεί είναι το πάρκινγκ. Εγώ την είδα, εμένα μου έκανε εντύπωση, η γυναίκα ήταν κολυμβήτρια, αυτό μου έκανε εντύπωση».

Advertisement

Στα αζήτητα η σορός της γυναίκας

Θλιβερό κρίνεται το γεγονός πως η σορός της Σταυρούλας παραμένει στα αζήτητα. Υπενθυμίζουμε πως είτο αγνοούμενη τους τελευταίους έξι μήνες. Αν και η σορός έχει αναγνωριστεί και αναμένεται να ταφεί, η διαδικασία αυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, και το άψυχο σώμα παραμένει στις εγκαταστάσεις του νεκροτομείου Πειραιά, όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ». Την επιμέλεια του πτώματος είχε αναλάβει ο πατριός της Σταυρούλας, με σκοπό την ταφή του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν από το νεκροτομείο Πειραιά, κανείς δεν έχει καταθέσει αίτηση για την παραλαβή του πτώματος μέχρι στιγμής.