sas-ponaei-amp-8230-ektos-eaytoy-o-rasoforos-kleomenis-amp-8211-protofanis-epithesi-ston-liagka-me-aformi-ton-palaiochristiano-234588
14:38

«Σας πονάει…»: Εκτός εαυτού ο Ρασοφόρος Κλεομένης – Πρωτοφανής επίθεση στον Λιάγκα με αφορμή τον Παλαιοχριστιανό

14:38
Γιώτα Κορώνα

Ο πατήρ Κλεομένης μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» υποστηρίζοντας πως δεν είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης παλαιοχριστιανής όπως υποστηρίζει ο πατέρας της.

Ειδικότερα, ο ρασοφόρος αναφέρει: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο ούτε την γυναίκα του ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένεια του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένεια του, πώς να ξέρω την 22χρονη κόρη του;».

Advertisement

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης από ένα χωριό της Μεσσηνίας, ο πατήρ Κλεομένης, ο οποίος έχει προσδιοριστεί από την Εκκλησία της Ελλάδος ως αμφίβολης φήμης και μη κατέχοντας την ιερατική του ταυτότητα με κανονικό τρόπο, αναφέρει: «ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;».

«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής, θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο και μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006. Είμαι ιερέας της ορθοδόξου εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε», συμπληρώνει ο “πατήρ Κλεομένης” και στα επίμονα ερωτήματα για το αν είναι κανονικός ιερέας, απαντά: «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

Advertisement

Επιπρόσθετα υπογραμμίζει πως: «έχω ήδη πάει στην φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στην φυλακή. Την βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στην φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω “γραμμένες” όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Advertisement

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Τέλος, στην ίδια εκπομπή, παρουσιάστηκε αμέσως μετά και ο δικηγόρος του 45χρονου, ο οποίος αυτοαποκαλείται παλαιοχριστιανός. Δήλωσε ότι αποδέχεται το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι πριν από 10 ημέρες κατά την κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι ο ρασοφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «παραποίησαν τα λόγια του πελάτη του και ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του, είναι κάποιος από το περιβάλλον του ‘πατρός Κλεομένη’». Επιπλέον, τόνισε ότι θα ζητήσει αντίγραφο όλων των καταθέσεων προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στις αρχές από τον πελάτη του.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του συνηγόρου του πατέρα παλαιοχριστιανού: