dimitris-apostoloy-o-kakopoiitis-einai-kakopoiimenos-i-psychi-toy-einai-smparalia-107048
08:12

Δημήτρης Αποστόλου: “Ο κακοποιητής είναι κακοποιημένος. Η ψυχή του είναι σμπαράλια”

08:12
Νίκη Μουλά

Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που έχουν πάρει τη μορφή τσουνάμι.

Advertisement

Για τον Δημήτρη Αποστόλου τα σοβαρά εγκλήματα δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αποστόλου υπογράμμισε ότι “υπάρχει κακοποίηση σαφέστατα. Αυτά που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό είναι η γαρνιτούρα, το φαγητό δεν το έχουμε δει καν και δεν θα το δούμε και ποτέ. Η βρώμα θα πάρει ένα πατάκι και θα πατήσει πάνω. Τα σοβαρά εγκλήματα δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια και δεν θα δικαστούν ποτέ”.

Advertisement

Advertisement

Ο Δημήτρης Αποστόλου πιστεύει ότι ο κακοποιητής είναι κακοποιημένος

«Ο κακοποιητής είναι κακοποιημένος. Δηλαδή τους λυπάμαι και σε έναν βαθμό. Όχι όσο τα θύματα, προς Θεού. Αλλά και αυτός, για να έχει φτάσει σε αυτή την αρρώστια, έχει φάει πάρα πολύ ξύλο. Η ψυχή του έχει γίνει σμπαράλια για να προσπαθεί να μεταφέρει το σμπαράλι του στο σμπαράλι του άλλου» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου αναφορικά με τις καταγγελίες.

Advertisement

Τέλος, ο σεναριογράφος αναφέρθηκε στο σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και την σύνδεση που υπήρχε με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Advertisement