o-theos-akoyse-tis-proseyches-mas-veltionetai-i-ygeia-toy-20chronoy-gerasimoy-toy-monoy-epizonta-ap-amp-8217-to-1o-vagoni-170012
17:51

Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μας: Βελτιώνεται η υγεία του 20χρονου Γεράσιμου, του μόνου επιζώντα απ’το 1ο βαγόνι

17:51
Ορφέας

Η θεία του νεαρού 20χρονου που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, αντιδρά με αποφασιστικότητα και αναστρέφει τις λανθασμένες πληροφορίες που διαδόθηκαν σχετικά με τον ανιψιό της. Με μια ανάρτηση στο Facebook, καταρρίπτει τη φήμη για το θανάτου του ανιψιού της και επισημαίνει με σαφήνεια ότι η κατάσταση της υγείας του είναι θετική, διαψεύδοντας κάθε ανησυχία σχετικά άλλες επιπλοκές.

Γεράσιμος Γεωργιάδης: Το χρονικό της υπόθεσης

Η περίπτωση του Γεράσιμου Γεωργιάδη, έναν 20χρονο φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, από τον Βόλο, έχει καταγραφεί στα σκληρά φύλλα της ιστορίας και συγκλονίζει το πανελλήνιο. Είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγικής επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Advertisement

Ο νεαρός αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη μάχη στη ζωή του, βρίσκοντας τον εαυτό του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αγωνιζόμενος για την επιβίωσή του.

Η θεία του, με την ενέργειά της, διαψεύδει ανελέητα το ρεπορτάζ που διαδόθηκε για τον θάνατό του. Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook, καθιστά σαφές ότι η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται, δίνοντας μια ανάσα ανακούφισης σε όσους τον αγαπούν και παρακολουθούν με ανησυχία την εξέλιξή του. Μέσα από αυτήν την ενημέρωση, δείχνει την αγάπη και τη στήριξή της προς τον ανιψιό της, ενώ παράλληλα προσφέρει μια δόση αισιοδοξίας για το μέλλον.

Advertisement

Οι αναρτήσεις για τον “φανταστικό” θάνατο:

Advertisement

Η ανάρτηση διάψευσης στο Facebook:

“Η δημοσίευση που κυκλοφορεί στα social για τον Γεράσιμο δεν ισχύει. Σας παρακαλώ να κατέβει. Αντιθέτως και δόξα το Θεό ,μετά από πολύ καιρό… σήμερα είναι απύρετος.”, έγραψε χαρακτηριστικά η θεία του Γεράσιμου.

Advertisement