amp-8220-epilexame-metafora-gia-nekropsia-amp-8221-anakopi-kardias-gia-ti-dimosiografo-tzina-ntroylis-ekklisi-toy-filippoy-kampoyri-169891
21:13

“Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία”: Ανακοπή καρδιάς για τη δημοσιογράφο Τζίνα Ντρούλις, έκκληση του Φίλιππου Καμπούρη

21:13
Ορφέας

Ο Φίλιππος Καμπούρης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε μια ανάρτηση που σίγουρα μας σόκαρε. Η αδελφή του, Τζίνα Ντρούλις, γνωστή δημοσιογράφος, που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, πρόσφατα έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Ευτυχώς ξαναγύρισε στην ζωή!

Ωστόσο, μετά από ανανήψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή. Ο Φίλιππος Καμπούρης, σε μια ανάρτηση αγάπης αλλά και ανησυχίας, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να στείλουν θερμές ευχές και προσευχές για την αδελφή του.

Advertisement

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη κατά τη διάρκεια των τραγικών λεπτών, όταν η καρδιά της Τζίνας σταμάτησε να χτυπά. Η επιστροφή της στη ζωή αποτελεί σίγουρα ένα αληθινό θαύμα και ο διάσημος παρουσιαστής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη αλλά  και την ανακούφισή του, που η αγαπημένη του αδελφή βρίσκεται κοντά μας.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών ή να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής.

Advertisement

Advertisement