oi-dramatikes-stigmes-tis-sasas-stamati-ta-sparaktika-logia-kai-to-vinteo-poy-ta-deichnei-ola-amp-8211-amp-8220-kaigomaste-amp-8221-169480
21:22

Οι δραματικές στιγμές της Σάσας Σταμάτη: Τα σπαρακτικά λόγια και το βίντεο που τα δείχνει όλα – “Καιγόμαστε”

21:22
Ορφέας

Σε μια ήρεμη ημέρα του καλοκαιριού, η όμορφη ατμόσφαιρα των Δερβενοχωρίων διαταράχθηκε ξαφνικά από την εμφάνιση ενός θανάσιμου εχθρού. Ήταν μια πυρκαγιά, αρχικά ασήμαντη, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ανελέητη και πεινασμένη για καταστροφή.

Η φωτιά ξεκίνησε στα Δερβενοχώρια

Η φωτιά που ξεκίνησε στα Δερβενοχώρια σκόρπισε τον φόβο και την ανησυχία στην περιοχή. Οι φλόγες εξαπλώθηκαν με ανησυχητική ταχύτητα προς την κατεύθυνση της Μάνδρας, απειλώντας να καταπιεί τα πάντα στο πέρασμά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά η φωτιά ξεπέρασε και τον δρόμο, φτάνοντας στην άλλη πλευρά και απειλώντας τον οικισμό της Νέας Ζωής.

Advertisement

Σε μια στιγμή κρίσης, το 112 απέστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους κατοίκους, εκκινώντας ένα κάλεσμα για άμεση εκκένωση της περιοχής. Οι κάτοικοι δηλαδή κλήθηκαν να εγκαταλείψουν άμεσα τις εστίες τους.

Το βίντεο της Σάσας Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη, κατοίκος της Μάνδρας και μέλος μιας οικογένειας που ζει αυτή την αγωνιώδη στιγμή, μοιράστηκε πρόσφατα ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Στο απόσπασμα φαίνεται η πύρινη λαίλαπα ενώ ακούγεται η δημοσιογράφος να λέει κλαίγοντας: «Καιγόμαστε. Κάντε κάτι για τη Μάνδρα. Δεν αντέχουμε άλλο. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας».

Advertisement

Ακολουθεί το συγκλονιστικό βίντεο:

Advertisement