vythistike-sto-penthos-olokliri-i-rodos-efyge-apo-ti-zoi-o-30chronos-giannis-thrinos-gia-ton-prooro-chamo-toy-168946
17:23

Βυθίστηκε στο πένθος ολόκληρη η Ρόδος – «Έφυγε» από τη ζωή ο 30χρονος Γιάννης, θρήνος για τον πρόωρο χαμό του

17:23
Ορφέας

Η απρόσμενη απώλεια του Γιάννη Μελετίου, ενός νέου ανθρώπου μόλις 30 ετών, έχει γεμίσει με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση ολόκληρη την κοινότητα της Ρόδου. Ο νεαρός άνδρας πολέμησε ακατάπαυστα για τη ζωή του, αλλά δυστυχώς η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά.

Ο Γιάννης ήταν γιος του Τάσου Μελετίου και της Φωτεινής Καράμπελα, δύο αξιαγάπητων προσώπων που αποτελούν σημαντική παρουσία στην τοπική κοινότητα του νησιού. Έχουν επιδείξει μεγάλη αφοσίωση και αγάπη για την κοινότητα της Ρόδου, συνεισφέροντας ενεργά στην προώθηση του κοινού καλού εδώ και πολλά χρόνια.

Advertisement

Γιάννης Μελετίου: Δυστυχώς έχασε την δύσκολη μάχη

Ο γιος τους αντιμετώπισε μια σοβαρή πρόκληση με την υγεία του και πριν λίγες εβδομάδες μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα. Παρά τις αμέτρητες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την ιατρική ομάδα, ο Γιάννης δυστυχώς έχασε την άνιση μάχη για τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια οικογένεια που βυθίστηκε στο πένθος, καθώς και φίλους και συγγενείς που ανατράπηκαν από την τραγική απώλεια αυτού του νέου ανθρώπου.

Αποστέλλουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Μελετίου, εκφράζοντας την απόλυτη συμπαράστασή μας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή

Advertisement

Συλληπητήρια δήλωση ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου:

“Αισθανόμαστε συγκλονισμένοι από την πρόωρη απώλεια του Γιάννη Μελετίου,ενός αξιόλογου και γεμάτου καλοσύνη νέου, που ως μέλος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου αγωνίστηκε για την παράταξη μας.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους οικείους του, και στην ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,με την ευχή να έχουν δύναμη να αντέξουν τη μεγάλη αυτή δοκιμασία. Θα μείνεις αλησμόνητος Γιάννη μας!Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!”

Advertisement

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΕΕΜΠ Ρόδου:

“Το ΣΕΕΜΠ Ρόδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του Τάσο Μελέτιου και στην σύζυγο του Φωτεινή Καράμπελα για τον τόσο πρόωρο χαμό του μονάκριβου γιου τους. Η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου αποτελεί πλήγμα τόσο για την οικογένειά του όσο και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας. Εξάλλου ο Γιάννης ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί. Ας ευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να δώσει ο Θεός την δύναμη στους γονείς του να αντέξουν τον πόνο αυτής της δοκιμασίας.”