se-klima-odynis-to-teleytaio-antio-stin-isma-toylatoy-tin-idia-ora-i-kori-tis-dinei-machi-sti-meth-168656
17:58

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην Ίσμα Τουλάτου: Την ίδια ώρα η κόρη της δίνει μάχη στη ΜΕΘ

17:58
Ορφέας

Σήμερα, σε μια ατμόσφαιρα βαθιάς θλίψης, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους συντάκτρια πολιτιστικού ρεπορτάζ, Ίσμα Τουλάτου. Η κηδεία της δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο του χωριού, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που είναι επίσης η έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Ίσμα Τουλάτου: Πως πέθανε, ποια είναι η κατάσταση του μωρού της;

Την προηγούμενη Κυριακή το πρωί, η Ίσμα Τουλάτου, βρισκόμενη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή. Η κατάρρευσή της συνέβη μέσα στο σπίτι της, ενώ η ηλικιωμένη μητέρα της ήταν παρούσα. Η άτυχη γυναίκα για μόλις 3 μέρες, δυστυχώς δεν πρόλαβε να υποδεχθεί το μεγαλύτερο δώρο της ζωής και να γίνει μητέρα.

Advertisement

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασώσουν το μωρό που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας. Κρίνοντας απαραίτητη την καισαρική τομή, επέμβησαν με επιδέξιοτητα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την επιβίωση του μωρού.

Αμέσως μετά τη γέννηση, το νεογέννητο εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου “Αλεξάνδρα”, όπου παρείχαν την κατάλληλη περίθαλψη και παρακολούθηση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νεογνών του νοσοκομείου “Έλενα Βενιζέλου”

Advertisement

Βαριά η θλίψη στο χωριό της

Από το πρωί του Σαββάτου, η ατμόσφαιρα στο χωριό γεμίστηκε θλίψη. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν την γνώριζαν αρκετά καλά και απλώς την είχαν συναντήσει κατά την επισκεψή της στο χωριό, ένιωσαν συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο της σε ηλικία 52 ετών. Να αναφέρουμε εδώ πως ο θάνατος της που προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Advertisement

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, παραβρέθηκαν συγγενής και φίλοι για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους δημοσιογράφο. Η εκκλησία γέμισε από στεφάνια και μεταξύ αυτών ήταν τα στεφάνια που στάλθηκαν από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την εταιρεία Άλτερ Εγκο Μίντια, καθώς και την εφημερίδα Βήμα, για την οποία εργαζόταν.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο:

Advertisement