giannis-floriniotis-klima-odynis-sto-40imero-mnimosyno-toy-aparigoritoi-i-syzygos-kai-ta-paidia-toy-130400
17:07

Γιάννης Φλωρινιώτης: Κλίμα οδύνης στο 40ημερο μνημόσυνό του, απαρηγόρητοι η σύζυγος και τα παιδιά του

17:07
Ορφέας

Στις 6 Ιουνίου, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Ο γνωστός τραγουδιστής στα 76 του χρόνια, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σήμερα

Μετά από σχεδόν 40 ημέρες, σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου, η σύζυγός του και τα παιδιά του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους με ένα μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά.

Advertisement

Tα αγαπημένα παιδιά του τραγουδιστή, Άννα, Νίκος, Σάββας και Ελένη, καθώς και η σύζυγός του Ανδρομάχη, βρίσκονται σε μεγάλη θλίψη και δυσκολεύονται πολύ να αντιμετωπίσουν τον απότομο χαμό του αγαπημένου τους Γιάννη Φλωρινιώτη.

Το σπαρακτικό αντίο της Άννας Φλωρινιώτη

«Θα μου λείψουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Όλη μου την ζωή την θυμάμαι με τον μπαμπά μου. Γιατί από 15χρονών δούλευα μαζί του. Με το που τελείωσα το Λύκειο δουλεύαμε συνέχεια στο εξωτερικό και μέναμε πάντα οι δύο μας. Οι δύο μας στο δωμάτιο, οι δύο μας κάναμε Αναστάσεις, οι δύο μας αλλάζαμε χρόνο, πάντα ήμασταν οι δύο μας, γιατί ταξιδεύαμε και δουλεύαμε μαζί. Πέρυσι αλλάξαμε χρόνο μαζί στο Θριάσιο, οι δύο μας πάλι στο δωμάτιο. Ήμασταν όλα τα παιδιά κοντά στον πατέρα μας, αλλά εγώ του έχω ιδιαίτερη αδυναμία» είχε εξομολογηθεί η Άννα Φλωρινιώτη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Advertisement

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το μνημόσυνο:

Advertisement

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος