kratisoy-giorgo-meine-mazi-mas-krisimi-i-katastasi-toy-31chronoy-astynomikoy-poy-traymatistike-apo-naytiki-fotovolida-211276
13:51

«Κρατήσου, Γιώργο, μείνε μαζί μας»: Κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα

13:51
Ορφέας

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα, την οποία του πέταξαν χούλιγκανς έξω από το κλειστό γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” το βράδυ της Πέμπτης.

Η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού:

Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε καταστολή και βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο να έχει υποστεί μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη, καθώς υπέστη μεγάλη απώλεια αίματος.

Advertisement

Ο 31χρονος έχει ανάγκη για πολλαπλή μετάγγιση λόγω της σοβαρότατης απώλειας αίματος, και οι ιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο εφαρμογής μόσχευματος στη μηριαία αρτηρία, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Advertisement

Advertisement

Εσπευσμένα στην Αθήνα η μητέρα του:

Οι επόμενες ώρες αποτελούν ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και ζει τα τελευταία 11 χρόνια στην Αθήνα. Η μητέρα του έχει φτάσει εσπευσμένα στην Αθήνα, ενώ όλη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο νοσηλευόμενος εξακολουθεί να βρίσκεται στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Χθες το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση.

Advertisement