tin-katasparaxan-ta-skylia-50chroni-eiche-ton-pio-tragiko-thanato-stin-ayli-toy-spitioy-tis-amp-8211-sok-sti-thessaloniki-211294
20:34

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά: 50χρονη είχε τον πιο τραγικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού της – Σοκ στη Θεσσαλονίκη

20:34
Ορφέας

Μια τραγική επίθεση από τρία σκυλιά οδήγησε στον θάνατο μιας 50χρονης γυναίκας στη Νεοχωρούδα στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της όταν τα σκυλιά επιτέθηκαν με μανία.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση των σκυλιών, που την έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τη δαγκώνουν μέχρι  θανάτου. Η επίθεση συνέβη όταν η γυναίκα βγήκε για λίγο στην αυλή της.

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων συνελήφθη:

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, που έμενε στο διπλανό σπίτι, συνελήφθη και αναμένεται να καταθέσει την δίκη του εκδοχή. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που κλήθηκαν στον τόπο της τραγωδίας, προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την 50χρονη. Αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία και, χωρίς να μετακινήσουν τη σορό της άτυχης μητέρας, αποχώρησαν από τον τόπο του περιστατικού.

Advertisement

Όλα δείχνουν ότι η 50χρονη μητέρα βρέθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Τα σκυλιά όχι μόνο κατάφεραν να πηδήξουν και να εισέλθουν στην αυλή του σπιτιού της, αλλά εκείνη τη στιγμή, τυχαίνει να βγει έξω για να πετάξει κάτι. Σε εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα, βρέθηκε μόνη και αβοήθητη απέναντι στα άγρια σκυλιά.

Advertisement

Τα λόγια του προέδρου της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας:

Ο Χρήστος Σαραμούρτσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας τόνισε στο newsit.gr: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα δύο παιδιών, αγαπητή σε όλους, πολύ δραστήριος άνθρωπος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και είχε συνεργείο. Κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κάτι και της επιτέθηκαν τα σκυλιά από το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Πάντως ήταν άγρια σκυλιά, γάβγιζαν πολύ και γενικότερα τα φοβόσουν. Από όσο ξέρω είναι ημίαιμα».

Advertisement