etsi-vrike-tragiko-thanato-i-50chroni-ti-leei-o-pateras-toy-idioktiti-toy-kreopoleioy-gia-to-frikto-dystychima-180725
11:40

Έτσι βρήκε τραγικό θάνατο η 50χρονη: Τι λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου για το φρικτό δυστύχημα

11:40
Ορφέας

Το Μεσολόγγι παραμένει σε αναστάτωση μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σε ένα κρεοπωλείο και κόστισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών. Τα γεγονότα έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (29/9) στο κρεοπωλείο στην οδό Σταυροπούλου, όταν η γυναίκα είχε πάει εκεί για να καθαρίσει το κατάστημα με την 18χρονη κόρη της.

Η κόρη της προσπάθησε να καλέσει βοήθεια:

Η 18χρονη άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η νεαρή κοπέλα βγήκε στον δρόμο και άρχισε να καλεί βοήθεια, και στο κατάστημα έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να την απεγκλωβίσουν.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη εργαζόταν στο κρεοπωλείο εδώ ένα μήνα και εκεί πήγαινε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου δήλωσε ότι η μηχανή διαθέτει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Advertisement

«Έχει διακόπτη ασφαλείας, έχει γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό για όλα τα μηχανήματα. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά. Και προφανώς όπως πάτησε το κουμπί, άθελά της έγινε αυτό που έγινε» τόνισε ο πατέρας του ιδιοκτήτη στο Mega.

Advertisement

Η 50χρονη έμενε με την μητέρα της και τα 2 παιδία της:

Η γυναίκα ζούσε στο Μεσολόγγι με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της, εδώ και δύο χρόνια, αφού είχε έρθει από την Αλβανία μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι διέμενε και η μητέρα της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, και η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

«Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Advertisement