ton-epsachne-2-oloklira-chronia-ton-vrike-amp-038-pethane-nekros-o-adelfos-toy-dimitri-graikoy-amp-8211-sygkinei-i-teleytaia-toy-epithymia-191608
19:53

Τον έψαχνε 2 ολόκληρα χρόνια, τον βρήκε & πέθανε: Νεκρός ο αδελφός του Δημήτρη Γραικού – Συγκινεί η τελευταία του επιθυμία

19:53
Ορφέας

Η είδηση του θανάτου του αδερφού του Δημήτρη Γραικού, του κτηνοτρόφου που είχε τραγικό πέρασμα στη Θεσσαλονίκη λόγω δολοφονίας, προκάλεσε βαθιά θλίψη. Ο Νίκος Γραικός ανέλαβε ενεργό ρόλο στην ανακάλυψη της αλήθειας που κρυβόταν πίσω από τον φόνο του αδερφού του και συνέβαλε σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Νίκος Γραικός: Έψαχνε για 2 ολόκληρα χρόνια

Για δύο ακόμη χρόνια, ο Νίκος δεν σταμάτησε να αγωνίζεται παράλληλα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” προκειμένου να ανακαλυφθεί η αλήθεια. Όπως δήλωνε ο ίδιος, τον στόχο του τον είχε στο να “βρει ειρήνη για την ψυχή του Δημήτρη και να μπορέσει να τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.”

Advertisement

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, μέσα από μια επίμονη και συστηματική έρευνα, αποκάλυψε τα κρυφά νήματα που οδήγησαν στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξιχνίαση του δράστη της φρικτής αυτής δολοφονίας.

Advertisement

Τελικά δεν ήταν το τέλειο έγκλημα:

Ο έμπορος και ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, με τον οποίο συνεργαζόταν ο Δημήτρης Γραικός, προσπάθησε αρχικά να δηλώσει αθώος κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Αγγελική Νικολούλη και να αποκρύψει τα ίχνη που τον συνδέουν με το έγκλημα.

Advertisement

Όμως, όπως έγινε σαφές, ο δράστης δεν κατάφερε να αποπροσανατολίσει την έρευνα παρά την πεποίθηση ότι είχε εκτελέσει το “τέλειο έγκλημα”. Καθοριστικός στην αποκάλυψη της αλήθειας αποδείχθηκε και ο ρόλος του βιντεοληπτικού υλικού που αποκτήθηκε από την εκπομπή, το οποίο φώτισε τον δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Θα θαφτεί δίπλα στον αδερφό του:

Ο δράστης του εγκλήματος, σε μια υπόθεση που σχεδόν αποσύρθηκε, τελικά οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και καταδικάστηκε. Ο Νίκος Γραικός θα κηδευθεί στον τάφο του αδελφού του, στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την επιθυμία του Δημήτρη.

Advertisement