pethane-kanontas-ayto-poy-agapoyse-mia-zoi-nekros-amp-8220-mpam-amp-038-kato-amp-8221-o-33chronos-timos-amp-8220-pagosan-amp-8221-filathloi-amp-038-paiktes-186053
23:03

Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε μια ζωή: Νεκρός “μπαμ & κάτω” ο 33χρονος Τίμος, “πάγωσαν” φίλαθλοι & παίκτες

23:03
Ορφέας

Μια ανείπωτα θλιβερή είδηση σοκάρει το ποδοσφαιρικό κοινό του Κιλκίς, με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Τίμου Καρασαββίδη. Ο παίκτης έπαθε καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ της ομάδας του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού.

Τίμος Καρασαββίδης: Έγιναν τεράστιες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή

Αμέσως μετά την σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσής του, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ανακάμψει και έφυγε από τη ζωή.

Advertisement

Ο χαμός του Τίμου Καρασαββίδη, πατέρα δύο παιδιών, αφήνει σε βαθιά θλίψη όχι μόνο την ομάδα του Επταλόφου, αλλά και ολόκληρη την κοινότητα του Κιλκίς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν αναγνωρίσιμο πρόσωπο και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινότητας, κάνοντας τον χαμό του ακόμη πιο οδυνηρό.

Advertisement

Advertisement