nea-tragodia-nekros-mpam-kai-kato-29chronos-amp-8211-etreche-ston-dromo-meta-apo-kayga-kai-vrike-tragiko-thanato-130937
20:46

Νέα τραγωδία: Νεκρός «μπαμ και κάτω» 29χρονος – Έτρεχε στον δρόμο μετά από καυγά και βρήκε τραγικό θάνατο

20:46
Ορφέας

Τροχαίο δυστύχημα: Στη Λεμεσό, τα ξημερώματα του Σαββάτου, διαδραματίστηκε μια τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 29χρονου από τη Σερβία. Ο νεαρός πεζός παρασύρθηκε από ένα όχημα που οδηγούσε, επίσης, 29χρονος.

Τροχαίο δυστύχημα: Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκεκριμένα, ο πεζός φαίνεται να πέρασε στον δρόμο πριν από τη διάβαση πεζών που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας της Λεμεσού, κύριος Μάριος Χαραλάμπους, εκφράζοντας την υπόνοια ότι ο άνδρας βρισκόταν στον δρόμο προτού φτάσει στη διάβαση πεζών. “Όπως είχα πει, ερευνούνται οι συνθήκες της παρουσίας του εκεί”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από μάρτυρες, ο 29χρονος βρισκόταν σε μια μπυραρία και φαίνεται να υπήρξε κάποια διαμάχη με ένα άλλο άτομο. Ο 29χρονος φαίνεται να αποχώρησε από την μπυραρία και εισήλθε στον δρόμο.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, ο 29χρονος οδηγούσε το δικό του ιδιωτικό όχημα στην Οδό Γεωργίου Α’ και κινούνταν προς τα ανατολικά. “Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ανάμεσα στις συμβολές των οδών Περβόλας και Αριάδνη, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 29χρονο πεζό Σέρβο για αρκετά μέτρα.”

Advertisement

Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, αλλά ήταν ήδη αργά:

Στη σκηνή του δυστυχήματος έσπευσε ένα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 29χρονο στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Όσον αφορά τον 29χρονο οδηγό, αυτός μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο και μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση υγείας.

Advertisement

Έχει τονίστεί ότι δεν έχουν εντοπιστεί κάποιοι συγγενείς του διακομισθέντος άτυχου άνδρα, ενώ οι αρχές έχουν ζητήσει την συνεργασία της πρεσβείας της Σερβίας για τον εντοπισμό κάποιου μέλους της οικογένειάς του. Η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.