mpatselor-sto-gkazi-katelixe-se-efialti-aytos-einai-o-gampros-poy-charopaleyei-meta-toys-pyrovolismoys-sto-klamp-213048
18:14

Μπάτσελορ στο Γκάζι κατέληξε σε εφιάλτη: Αυτός είναι ο γαμπρός που «χαροπαλεύει» μετά τους πυροβολισμούς στο κλαμπ

18:14
Ορφέας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου έξω από το club Escape στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, με τρεις άτομα να τραυματίζονται. Ο ένας εκ των τραυματιών, ένας 28χρονος  Φ.Ρ., τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς δέχτηκε σφαίρα στον κρόταφο, σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Δύο οι δράστες σε ένα μαύρο Range Rover

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του DEBATER, η αιματηρή επίθεση στο Γκάζι εκτυλίχθηκε από δύο δράστες, οι οποίοι πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής τρεις άνδρες. Οι δράστες κατέβηκαν πρώτα από ένα μαύρο Range Rover, το οποίο αναζητείται από την ΕΛΑΣ. Η έρευνα βρίσκεται υπό την αρμοδιότητα του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τα θύματα, δύο αδέρφια και ένας φίλος, είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών.

Advertisement

Υπήρξε διαπληκτισμός:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των Κρητικών αποτελούνταν από 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τριών τραυματιών. Βρίσκονταν στην Αθήνα, καθώς ένας εξ αυτών ετοίμαζε τον γάμο του στις 29 Δεκεμβρίου και χθες το βράδυ ήταν το μπάτσελορ. Μετά από επίσκεψη σε νυχτερινά μαγαζιά, λίγο πριν τις 6 το πρωί του Σαββάτου, άρχισε να “σπάει” η παρέα.

Advertisement

Ένας από τους Κρητικούς κατευθύνθηκε στην οδό Ιάκχου για φαγητό, όπου διαπληκτίστηκε με τους επιβαίνοντες σε μαύρο Range Rover. Η διαφωνία εξελίχθηκε σε σωματική επίθεση, με τους δράστες να αποβιβάζονται για να συμπλακούν με τον άνδρα.

Advertisement

Οι τρεις φίλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν και τότε ένας από τους δράστες πυροβόλησε, προκαλώντας τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς. Όλοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάσταση δύο εξ αυτών να είναι σοβαρή.

Ακολουθεί ρεπορτάζ:

Advertisement