Advertisement
NEWS

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: 35χρονος σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του – Σε τραγική κατάσταση η μητέρα του

13:43
Γιώτα Κορώνα

Τα ξημερώματα της Κυριακής (31.12.2023), στο Περιστέρι Αττικής έλαβε χώρα οικογενειακή τραγωδία. 35χρονος γιος μαχαιρώνει τον 62χρονο πατέρα του.

Ο 62χρονος άνδρας, Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον γιό του. Αρχικά, ο 35χρονος γιος προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και αργότερα η προσαγωγή αυτή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Advertisement

«Δεν άκουσα φωνές, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» αναφέρει σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ο 62χρονος πατέρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο προς την σύζυγο και μητέρα όσο και στον 35χρονο γιο. Τα λεγόμενα αυτά επιβεβαιώνει ο 35χρονος στους αστυνομικούς. Ειδικότερα, κάνει λόγο για ιστορικό κακοποίησης του 62χρονου σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης.

Advertisement

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά την προσαγωγή του, ο 35χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο χέρι, καθώς τραυματίστηκε κι εκείνος από τη μανία με την οποία χτυπούσε τον 62χρονο πατέρα του.

Advertisement

Παρακολουθήστε σχετικό ρεπορτάζ:

TAGS:
Advertisement