peny-agorastoy-amp-8220-akoma-antimetopizo-ton-thanato-toy-aderfoy-moy-prin-16-chronia-amp-8211-den-xepernietai-amp-8221-102635
07:42

Πένυ Αγοραστού: “Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου πριν 16 χρόνια – Δεν ξεπερνιέται”

07:42
Νίκη Μουλά

Η Πένυ Αγοραστού ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του αδελφού της, πριν 16 χρόνια, που την σημάδεψε.

Τα μαθήματα της Πένυς Αγοραστού από τον θάνατο του αδερφού της

Advertisement

Αναφερόμενη στον θάνατο του αδερφού της, επεσήμανε “δεν έχω αδέρφια, είμαι μοναχοπαίδι. Υπήρχε αδερφός αλλά τον έχασα πριν 16 χρόνια. Έχω μείνει μόνη μου, έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω. Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν”.

Advertisement

Η Πένυ Αγοραστού μετά τον θάνατο του αδερφού της έγινε γονιός των γονιών της

Advertisement

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για την μάνα. Εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί δεν έχω παιδιά. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός. Ήμουν 16 χρονών όταν “έφυγε”. Αλλάζουν όλα, αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά κι αν ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Πρέπει εσύ να φανείς ο δυνατός. Έβαλα ως στόχο να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη ζωή μου και να εκτιμάω τη κάθε στιγμή. Έχει τόση μεγάλη σημασία να εκτιμάς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία μου” επεσήμανε η Πένυ Αγοραστού.

Advertisement