amp-8220-na-sas-systiso-ton-antoni-amp-8221-me-dakrya-sta-matia-i-nansy-zampetogloy-stin-1i-ekpompi-toy-2024-to-dimosio-eycharisto-217919
18:16

“Να σας συστήσω τον Αντώνη”: Με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην 1η εκπομπή του 2024, το δημόσιο ευχαριστώ

18:16
Ορφέας

Σήμερα, το Στούντιο 4 έκανε την επιστροφή του στις οθόνες μας με την πρώτη του εκπομπή για το νέο έτος. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν με χαρά στο πλατό τους τους συνεργάτες τους, ενώ αντάλλαξαν θερμές ευχές για το ερχόμενο έτος.

Η συγκίνηση έφτασε στα ύψη όταν στο πλατό εισήλθε ένας ειδικός συνεργάτης, ο οποίος έχει στηρίξει σημαντικά την εκπομπή αυτή. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά της και λύγισε στον αέρα, εκφράζοντας την βαθιά εκτίμησή της για την υποστήριξη που έχουν λάβει.

Advertisement

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τα λόγια γεμάτα συγκίνηση

«Να σας πω ποιον θέλω να συστήσω στους θεατές μας; Τον Αντώνη. Έλα σε παρακαλώ. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τι είναι ο Αντώνης και τι δουλειές κάνει. Δεν υπάρχει. Είναι στήριγμα συναισθηματικό, πρακτικό, ψυχολογικό, ο άνθρωπος που τελευταία στιγμή θα τρέξει για όλα.Για πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην εκπομπή, δεν θα υπήρχαν αν δεν ήταν ο Αντώνης. Αυτά» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

Advertisement

Advertisement