ragdaies-exelixeis-sta-glyka-nera-o-pilotos-anagnorise-ti-glossa-poy-miloysan-oi-stygeroi-dolofonoi-75676
22:12

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος αναγνώρισε τη γλώσσα που μιλούσαν οι στυγεροί δολοφόνοι

Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναγνώρισε τη γλώσσα των δολοφόνων

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ρεπορτάζ του ANT1, οι δράστες φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής. Όπως είχε καταθέσει στις Αρχές ο 32χρονος πιλότος, οι δολοφόνοι της 20χρονης συζύγου, μιλούσαν σε ξένη γλώσσα. Μετά από προσπάθειες των αρχών, αλλά και του ίδιου, ο 32χρονος κατάφερε να πιστοποιήσει πως πρόκειται για Αλβανικά.

Advertisement

Οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών που αφαίρεσαν την ζωή της 20χρονης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη, βρέθηκε αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν ληστρικές επιθέσεις που έγιναν στο παρελθόν με παρόμοια μεθοδολογία.

Μια από αυτές ανήκει σε ζευγάρι που βασανίστηκε από συμμορία ληστών, μέσα στο σπίτι τους, στο Αλεποχώρι. Μάλιστα, ο άνδρας είναι ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου – συζύγου της Κάρολαϊν. Να σημειωθεί, πως εξετάζονται και άλλες επιθέσεις που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, ευελπιστώντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους ενόχους.

Advertisement

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Πηγήnewsit.gr