syggnomi-mama-ta-leme-ayrio-orkisoy-oti-de-tha-me-maloseis-ta-minymata-poy-esteile-i-11chroni-ioanna-78893
18:48

«Συγγνώμη μαμά. Τα λέμε αύριο. Oρκίσου ότι δε θα με μαλώσεις»: Τα μηνύματα που έστειλε η 11χρονη Ιωάννα

Μηνύματα 11χρονης: Η 11χρονη Ιωάννα είχε ξαναφύγει από το σπίτι της, τρεις ημέρες πριν από τον τραγικό χαμό της, εξαιτίας ενός καβγά με τον μικρότερο αδελφό της.

Μηνύματα 11χρονης: Τα μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα με την Ιωάννα

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” το Σάββατο 29 Μαΐου, η μητέρα της 11χρονης επιβεβαίωσε το περιστατικό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Ιωάννα είχε ένα συνηθισμένο μικροκαβγαδάκι με τον αδελφό της. Έπειτα, η ίδια τους μάλωσε και έβαλε την Ιωάννα τιμωρία στο δωμάτιό της. Τότε, η 11χρονη έφυγε κρυφά από το σπίτι χωρίς να πει κάτι.

Advertisement

Στη συνέχεια, η μητέρα είπε: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε πως θα γυρίσει στο σπίτι την επόμενη μέρα. Τη ρώτησα επίμονα που ήταν και δε μου έλεγε. Την απείλησα ότι θα πάω στην αστυνομία και τελικά μου είπε και πήγα και την πήρα».

Ακολουθεί η συνομιλία μητέρας – κόρης μέσω μηνυμάτων:

Η μητέρα εμπιστεύτηκε στην εκπομπή και τα μηνύματα που αντάλλαξε με την κόρη της, όταν έφυγε την πρώτη φορά από το σπίτι. Τα μηνύματα ανέφεραν τα εξής:

Advertisement

– Λυπάμαι δεν μπορώ να έρθω σήμερα. Θα έρθω αύριο το μεσημέρι… τα λέμε.

Advertisement

– Πού είσαι;

– Δε λέω. Συγγνώμη μαμά. Τα λέμε αύριο.

– Θες να πάρω την αστυνομία; Πού είσαι;

Advertisement

– Ξέρεις μετά από αυτή τη φασαρία δεν έρχομαι. Είμαι καλά.

– Πού είσαι; Θα μου πεις πού είσαι;

– Τι πρόβλημα έχεις;

– Πού είσαι;

Advertisement

– Εσύ το προκάλεσες;

– Έλα σπίτι.

– Καλά, αλλά ορκίσου ότι δε θα με μαλώσεις. Ορκίσου.

– Δε σε μαλώνω.

– Οκ.

– Έλα σπίτι τώρα.

– Είμαι στους Αγίους Αποστόλους. Πάνω σε ένα κτίριο. Να έρθεις εσύ. Είναι σκοτεινά.

– Έρχομαι.

– Οκ. Βασικά δε φταις εσύ, ο Λ… φταίει.

Μητέρα 11χρονης: «Είχε χαρεί όταν ο πατέρα της μπήκε φυλακή»

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η μητέρα της 11χρονης αναφέρεται και στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βίωσε εκείνη και τα παιδιά της, εξαιτίας του πρώην άντρα της. Όπως είπε, ο πρώην σύζυγός της ήταν επιθετικός, εθισμένος στο αλκοόλ και δεν είχε κανέναν αυτοέλεγχο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας έβριζε, μας απειλούσε, ήταν πολύ επιθετικός. Τα παιδιά τον φοβόντουσαν και δεν ήθελαν να πάνε μαζί του. Ερχόταν, τα έπαιρνε με το ζόρι και τα έβαζε πάνω στο μηχανάκι του και τα τρία, μεθυσμένος, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Απειλούσε τα παιδιά ότι θα μου κάνει κακό, αν δεν πήγαιναν μαζί του».

Σύμφωνα με την μητέρα, πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή κάποιος να έκανε κακό στο παιδί της. Οι έρευνες ωστόσο, συνεχίζονται.

Πηγή: diaforetiko.gr