tei-serron-apofylakistike-o-kathigitis-amp-8220-fakelakis-amp-8221-poy-ekviaze-foitites-gia-na-toys-pernaei-sta-mathimata-82605
13:15

ΤΕΙ Σερρών: Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής “Φακελάκης” που εκβίαζε φοιτητές για να τους περνάει στα μαθήματά

13:15
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

ΤΕΙ Σερρών: Ένας καθηγητής από το ΤΕΙ Σερρών, είχε φυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2018 για εκβιασμούς σε φοιτητές, προκειμένου να τους περάσει στο μάθημα του.

ΤΕΙ Σερρών: Αφέθηκαν ελεύθεροι

Το περασμένο φθινόπωρο, συνελήφθη ένας καθηγητής από το ΤΕΙ Σερρών, διότι εκβίαζε φοιτητές για να τους περάσει στο μάθημα που δίδασκε. Τις πόρτες της ελευθερίας από την φυλακή, είδε πριν από λίγες ώρες. Ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, μετά από έγκριση της αίτησης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, είναι ελεύθερος. Αυτό προκύπτει και από δηλώσεις του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ένα μήνα, έχει αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία. Και οι δύο είχαν κριθεί, μετά από σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και είχαν οδηγηθεί στις φυλακές της Νιγρίτας.

ΤΕΙ Σερρών: Υπήρχαν καταγγελίες για εκβιασμό και στο παρελθόν

Ο 49χρονος καθηγητής, ο οποίος δίδασκε Στατιστική, είχε γίνει ο εφιάλτης των νεαρών φοιτητριών. Μια από τις φοιτήτριες, κατήγγειλε ότι της είπαν: “αν πάω και δείξω λίγο στήθος, θα περάσω το μάθημα!”

Advertisement

Μια άλλη ανέφερε ότι την προσέγγισε το επίμαχο φροντιστήριο, με το οποίο «έκανε τις δουλειές» ο κατηγορούμενος καθηγητής, μέσω Facebook. Στο μήνυμα που είχε λάβει γινόταν σαφές ότι, αν γραφόταν στο φροντιστήριο, θα περνούσε στο μάθημα του καθηγητή. Ο εν λόγω εκπαιδευτικός φέρεται να ήταν εδώ και χρόνια γνωστός για τις μεθόδους του. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004, είχε κατηγορηθεί ξανά για εκβιασμό.

Advertisement

Διαβάστε Επίσης:

3χρονο κοριτσάκι που νίκησε τον καρκίνο έγινε παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών της

Καστοριά: Ετοίμασε τα ρούχα της κηδείας του και αυτοκτόνησε στον Αλιάκμονα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Αυξάνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Από 1/1/2020 επίδομα τοκετού σε όλους