thriler-se-vila-stin-voyla-thymata-agrion-liston-gnostos-neyrocheiroyrgos-kai-i-syzygos-toy-toys-edesan-stin-apothiki-247149
13:30

Θρίλερ σε βίλα στην Βούλα: Θύματα άγριων ληστών γνωστός νευροχειρούργος και η σύζυγός του, τους έδεσαν στην αποθήκη

13:30
Ορφέας

Ένας νευροχειρουργός 86 ετών και μία αναισθησιολόγος 73 ετών, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων γιατρών, βίωσαν τρομακτικές στιγμές στα χέρια ληστών στο σπίτι τους στη Βούλα.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο δράστες εισέβαλαν στην οικία τους μέσω ενός μη ασφαλισμένου παραθύρου και, αφού χτύπησαν τους δύο ηλικιωμένους, κατάφεραν να αποσπάσουν μια άγνωστη μέχρι στιγμής ποσότητα χρημάτων.

Advertisement

Οι κακοποιοί ανάγκασαν το ζευγάρι να παραμείνουν ακίνητοι, προκαλώντας τους τραυματισμούς στο κεφάλι, δένοντας τα πόδια του 86χρονου με ταινία και εγκλωβίζοντας την 73χρονη σε μια αποθήκη εντός της κατοικίας. Στη συνέχεια, οι δράστες έψαξαν την οικία και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα χρηματοκιβώτιο, επιχειρώντας να διαρρήξουν και ένα ακόμη.

Advertisement

Τα θύματα, παρά τον τρόμο και τον πόνο, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια και συνείδηση στο Νοσοκομείο (Ασκληπιείο Βούλας) με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν κινδυνεύουν.

Advertisement