tis-evapsan-to-malli-tis-anoixan-trypes-stin-myti-vinteo-amp-8211-ntokoymento-apo-tin-arpagi-tis-15chronis-sto-peristeri-46930
19:13

«Της έβαψαν το μαλλί, της άνοιξαν τρύπες στην μύτη»: Βίντεο – ντοκουμέντο από την «αρπαγή» της 15χρονης στο Περιστέρι

15χρονη Περιστέρι: Ήταν νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου, όταν ο 22χρονος μαζί με την 15χρονη που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι κι έναν ακόμα φίλο τους, φτάνουν σε ένα βενζινάδικο στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου.

15χρονη Περιστέρι: Βίντεο – ντοκουμέντο από την «αρπαγή»

Η 15χρονη εμφανίζεται με βαμμένα μαύρα μαλλιά, φορά μαύρα ρούχα και προχωρά με κατεβασμένο το κεφάλι για να μην γίνει αντιληπτή. Ο 22χρονος αφήνει εκεί την 15χρονη και φεύγει με το αυτοκίνητο για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα με άλλο όχημα και συγκεκριμένα το δικό του. Αυτά τα 30 λεπτά, ήταν που έδωσαν το περιθώριο στους εργαζόμενους να αναγωρίσουν το κορίτσι και να καλέσουν τις Αρχές.

Advertisement

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας εντοπίζεται ο 22χρονος και στη συνέχεια το κορίτσι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

«Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης που εξαφανίστηκε, Σταύρος Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive» το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4). Επεσήμανε πως το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος «οδήγησε στον δράστη που έδωσε τις δύο συνεργάτιδές του».

Advertisement

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κοπέλα είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον 22χρονο. «Έχουν διαταχθεί οι σχετικές εξετάσεις, έχουν γίνει ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις. Η μικρή ήταν καθοδηγημένη. Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο», υπογράμμισε ο Σταύρος Γεωργίου.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας πως: «Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις. Όταν συνελήφθη έλεγε στους αστυνομικούς ‘είμαι τσιγγάνα’», δήλωσε και εξήγησε πως από τα τρία κορίτσια που βοήθησαν την οικογένεια της κοπέλας και είπαν την αλήθεια για τα «μαϊμού» τραύματα της 15χρονης, η μία είναι τσιγγάνα και ή άλλη έχει αλβανική καταγωγή.

«Ο γυμνασιάρχης γυναίκα να έχει make up στο σπίτι να καταλάβει ότι δεν ήταν τραύματα και ότι ήταν make up;», διερωτήθηκε ο δικηγόρος και τον κατηγόρησε για εγκλήματική συμπεριφορά.

Advertisement