tzeims-kafetzis-eidame-tin-mitera-apo-to-favori-toy-survivor-kai-i-omoiotita-toys-einai-ekpliktiki-102586
11:03

Τζέιμς Καφετζής: Είδαμε την μητέρα από το φαβορί του Survivor και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική

11:03
Νίκη Μουλά

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού survivor, τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, όσο και για τη συμπεριφορά του. Μπορεί να του έχουν πει ότι μοιάζει με με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά η ομοιότητα που έχει με τη μητέρα του είναι εκπληκτική.

Ο Τζέιμς κατάγεται από τη Ρόδο και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία, ενώ έχει σπουδάσει στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία.

Advertisement

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό, παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα, οπότε ήταν εξοικειωμένος με την πείνα πριν ακόμη μπει στο survivor.

Advertisement

Advertisement

Μάλιστα, πριν μπει στο survivor, πίστευε ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει αλλάξει σκεπτικό.

Ιδιαίτερη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με τη μητέρα του

Advertisement

Εκτός από τον πατέρα του και τον αδερφό του, έχει μια υπέροχη σχέση με τη μητέρα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο Τζέιμς Καφετζής μοιάζει απίστευτα με τη μητέρα του

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, βλέποντας τις φωτογραφίες με τη μητέρα του, είναι η εκπληκτική ομοιότητά τους, ενώ διακρίνεις τη λατρεία που έχει ο ένας για τον άλλον.

Advertisement

Τζέιμς Καφετζής μητέρα

Τζέιμς Καφετζής μητέρα