viasmos-sto-kolonaki-me-thyma-mia-29chroni-gynaika-69604
17:08

Βιασμός στο Κολωνάκι με θύμα μια 29χρονη γυναίκα

Βιασμός στο Κολωνάκι: Μετά τη σοκαριστική συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά και τον βιασμό της 50χρονης, μία ακόμη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια καταγγελία για βιασμό 29χρονης στο Κολωνάκι.

Βιασμός στο Κολωνάκι: Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα καταγγελία αφορά μία 29χρονη που εργάζεται σε μπαρ στο Κολωνάκι. Όπως καταγγέλει, βιάστηκε από άνδρα Αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Ιουνίου. Η 29χρονη γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου, στο μπαρ που εργάζεται. Κατανάλωσαν και οι δύο αλκοόλ και στη συνέχεια ο άνδρας πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο μπαρ, στο Γκάζι.

Advertisement

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο 45χρονος πρότεινε στην κοπέλα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία, εκεί προχώρησε στο βιασμό της. Η 29χρονη, κατάφερε κάποια στιγμή να βγει από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας. Περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 45χρονου και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος υποστήριξε πως η 29χρονη μετέβη στο σπίτι του με τη θέλησή της και πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία του βιασμού και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Advertisement

Advertisement